Search
Generic filters

Eksotisk pladespiller

TEAC TN-4D har både direkte drift og phono-trin.

De fleste pladespillere i denne klasse er remdrevne. Det vil sige, at en gummirem driver tallerkenen – en simpel, billig og pålidelig løsning.

Men direkte drift kan være mere stabilt. Desværre koster det mere og er ikke uden problemer. F.eks. cogging – de bittesmå hastighedsvariationer, der opstår, når elektromotoren roterer.

Læs testen af den direkte drevne Reloop HiFi Turn5 her

(Foto: TEAC)

TEAC mener, at de har elimineret cogging på TN-4D. Som er en direkte drevet pladespiller, hvor feedback bruges til at beskytte rotationsstabiliteten og eliminere cogging.

Pladespilleren leveres med indbygget RIAA-trin (phono-trin) og har både USB og analog udgang til tilslutning direkte i PC’en eller anlægget uden ekstra phono-trin.

Armen er udviklet af SAEC, som har en lang tradition for den slags, og pladespilleren leveres med en Sumiko Oyster MM-pickup på et aftageligt pickup-hus.

Læs også: Pladespillere for begyndere

(Foto: TEAC)

Det indbyggede RIAA-trin har op-amps (NJM8080), som skal være lavet specielt til lydprodukter, af New Japan Radio Corporation.

TEAC-pladespilleren kommer i salg – i sort eller valnøddefinér – meget snart til 4.800 kroner.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 3 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.