TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Dockinghøjttalere med Lightning

Philips lancerer en serie højttalerdocks med Apples nye lille Lightning-stik.

forfatter
Publiceret 07/12/2012 - 10:54

Ifølge Philips er de nye højttalere i stand til at tilbyde bedre lydkvalitet takket være det nye digitale stik, hvor man nu slipper for at rode med analoge signaler. De apparater, som nu præsenteres, er et mikrosystem, to dockinghøjttalere og en clockradio til soveværelset.Philips Lifestyle Music System DCM2067 har foruden et udtrækkeligt dockingstik også cd-afspiller og FM-radio. Trods den kompakte størrelse, leverer den 20W RMS effekt.Philips Portable Docking Speaker (DS7580) er en rejsehøjttaler med otte timers batteridrift, som er kompakt nok til at få plads i tasken. Fintrimmet overgang mellem elementerne skal give god lyd og Woox-teknik en dybere bas.Philips Room to Room Docking Speaker SD3205 har neodym-højttalere, som skal give bedre bas og balanceret lydkvalitet.Philips Bedroom Docking Speaker DS1155 har en rundstrålende lyd for at fylde rummet med musik. Uret synkroniseres med Apple-enheden, og den har et ekstra USB-stik på bagsiden, for at også at kunne oplade andre enheder.

De lanceres i december i USA, men danske Philips siger, at de ikke dukker op her før januar eller februar.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend