Hi-FI

Radioerne fra britiske Ruark findes i næsten alle størrelser - op til et anlæg, hvis lige du næppe har set.
forfatter

Overskriften kunne gælde næsten enhver producent, men Ruark vil helst ikke være som alle andre. Derfor forsøger de at skille sig ud fra konkurrenterne med et større fokus på lyd og design.

At det er lykkedes godt med, kan man se på dette anlæg:

Foto: Ruark
Foto: Ruark

Ruark R7 er ikke en radio, men et komplet system med cd-afspiller, DAB+ radio og netradio, samt Bluetooth-streaming. Alt sammen pakket ind i et valnøddekabinet, som også huser en kraftfuld 160 watt forstærker og en indbygget 20 cm subwoofer.

R7 har også lydindgang for andre kilder, og man kan desuden montere en holder til en fladskærm. Pris? Kun 20.000 kr.

Foto: Ruark
Foto: Ruark

De laver dog også mere overkommelige bordradioer også. Den mindste er Ruark Ri Mk III for 2.199 kroner, også med DAB, DAB+, FM-radio og Bluetooth-streaming af Tidal, Spotify eller Apple Music fra din telefon.

To store modeller er også tilgængelige: R2 Mk III til 3.999 kroner og R4 Mk III til 6.999 kroner, begge med DAB, DAB+, FM-radio og Bluetooth, men R4 version har desuden en cd-afspiller.

Lydportalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.