DAB-radioer

Med tre digitalradioer vil VQ friste købere.
forfatter

View Quest – eller bare VQ – tilbyder digitalradioer i overskuelige størrelser og -priser af den type, der lokker til impulskøb i julehandelsen.

Radioerne er bærbare, og tre af dem er blevet opkaldt efter berømtheder på biograflærredet: Bardot, Christie og Hepburn. ud over disse er tre mindre modeller er også tilgængelige: Retro, Retro Mini og lomme-DAB’en Blighty.

VQ Christie (billedet øverst) ligner noget fra 50’erne, og har FM, DAB + samt Bluetooth til streaming. Den har vendbar skærm, så den kan anbringes vandret eller på højkant.

VQ-Bardot
VQ Bardot. Foto: View Quest

Den anden model i glamour-serien, Bardot, ligner en dametaske, og har samme udstyr som Christie, samt USB-opladning af mobil. Den har også to flade NXT-højttalere, så der er håb om en god lyd fra Bardot-radioen.

Læs testen af ​​otte bærbare DAB-radioer her.

(Foto: Producent)
VQ Hepburn II. Foto: View Quest

NXT-enheder finder man også i Hepburn, som har lignende funktionalitet, bare i et andet design. Den findes også i 11 farver.

Alle tre radioer er i handelen, og er set til priser omkring 1.200 – 1.500 kroner.

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også