TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Trådløst headset fra SteelSeries kan flere tricks

SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.

Arctis 9 fra SteelSeries er et premium trådløst headset til gaming og fungerer med såvel PC som PlayStation. Når PS5 kommer på markedet, vil det også være kompatibelt med den nye konsol.

Trådløs tilslutning sker over 2,4 GHz med ultra-lav lydforsinkelse (latency), så det, der foregår på billedet, kommer helt samtidig med det, man får i ørerne. Vigtigt for spiloplevelsen!

PlayStation-premiere nærmer sig Og priserne bliver relativt behagelige.

Fungerer også med Bluetooth

Ligesom Arctis Pro Wireless og Arctis 9X har Arctis 9 også Bluetooth-tilslutning til mobiltelefon og tablet, og man kan således også bruge det til opkald og musik samt til f.eks. videokonferencer. Og det kan man, samtidig med at man hører lyden fra spillet i fuld tabsfri opløsning

Avanceret mikrofon

Arctis 9 har en Discord-certificeret mikrofon, hvilket vil sige, at gaming-chat-tjenesten Discord har sagt god for kvaliteten.

Mikrofonen, som SteelSeries kalder ClearCast, er bipolar (med ottetalskarakteristik) og giver både aktiv støjreduktion og “naturligt klar lyd”. Vi bliver også lovet et lydbillede, der ud over en sej actionlyd skal lægge vægt på de subtile detaljer. Man vil jo gerne høre, når fjenden kommer luskende i græsset!

(Foto: SteelSeries)

Batterilevetid og komfort

Batteriet giver over 20 timers brug på en opladning.

Hovedbøjlen har en rem inderst af samme type som på alpine skibriller for bedst mulig komfort over lang tid. Desuden er den forstærket med rustfrit stål for bedre holdbarhed og kvalitetsfølelse. Ørepuderne er betrukket med stof fra Airweave, en japansk producent af ergonomiske madrasser.

Mikset mellem spil- og chatlyd (ChatMix) kan justeres direkte på den ene ørekop, og surround-lyd simuleres med DTS Headphone:X v2.0.

Pris og tilgængelighed

SteelSeries Arctis 9 headsettet er tilgængeligt nu via deres hjemmeside til 1.499 kroner.

steelseries.com

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.