TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

PS5 kommer den 19. november

Og priserne bliver relativt behagelige.

forfatter
Publiceret 17/09/2020 - 12:12

Gaming-verdenen har høje forventninger til næste generation af PlayStation-konsollen, og efter at Microsoft afslørede lanceringsdato og priser for deres Xbox Series X og Series S i sidste uge, har fokus været på Sony og deres kommende PS5-lancering.

Læs også Så er der sat dato på Xbox-premieren Nu ved vi også, hvor meget de vil koste!

Og nu er ventetiden ovre: Under en live-streamet Showcase-event onsdag aften fik vi – ud over en række aktuelle trailere for kommende spiltitler – også priser og lanceringsdato for PS5 at vide!

(Foto: Sony)

I Danmark den 19. november

PlayStation 5 kommer i USA, Mexico, Australien, New Zealand og Sydkorea den 12. november og i resten af verden den 19. november. Prisen bliver 399 dollars (ca. 3.200 kroner) for versionen uden diskdrev og 499 dollars (ca. 4.000 kroner) for versionen med diskdrev.

De to PS5-enheder skal ellers være identiske rent ydelsesmæssigt, hvilket betyder, at PS5 i praksis bliver ca. 700 kroner billigere end topmodellen af den nye Xbox, Series X.

Vi opdaterer med de nøjagtige danske priser, når vi ved mere. I mellemtiden kan du se videoen fra Sonys PS5 Showcase-event her:

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nu er Samsungs nye gaming-skærm på hylderne De nye 4K-skærme Odyssey Neo G8 og Odyssey Neo G7 lover vild ydelse!
Kone dropper fast forbindelse 15 års forskning tog det, før den klassiske gamingmus Roccat Kone XP kom i en trådløs udgave.
Razers lysdrevne taster er krøbet Razer DeathStalker V2 er opdateret med lavere, lettere taster, der holder længere.
Den hurtigste mobil Asus ROG Phone 6 Pro er stor og dyr. Og den hurtigste mobil, vi har set.
Vildt god til prisen! Shark Gaming 7G15-70TI vinder ingen skønhedskonkurrencer, men den er proppet med god hardware, der er til at betale.
Alienware-laptop med fantomskærm Hvis du spiller meget, meget hurtige spil, kan 480 Hz-skærmen være esset i dit ærme.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend