TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

PS5 kommer den 19. november

Og priserne bliver relativt behagelige.

Gaming-verdenen har høje forventninger til næste generation af PlayStation-konsollen, og efter at Microsoft afslørede lanceringsdato og priser for deres Xbox Series X og Series S i sidste uge, har fokus været på Sony og deres kommende PS5-lancering.

Så er der sat dato på Xbox-premieren Nu ved vi også, hvor meget de vil koste!

Og nu er ventetiden ovre: Under en live-streamet Showcase-event onsdag aften fik vi – ud over en række aktuelle trailere for kommende spiltitler – også priser og lanceringsdato for PS5 at vide!

(Foto: Sony)

I Danmark den 19. november

PlayStation 5 kommer i USA, Mexico, Australien, New Zealand og Sydkorea den 12. november og i resten af verden den 19. november. Prisen bliver 399 dollars (ca. 3.200 kroner) for versionen uden diskdrev og 499 dollars (ca. 4.000 kroner) for versionen med diskdrev.

De to PS5-enheder skal ellers være identiske rent ydelsesmæssigt, hvilket betyder, at PS5 i praksis bliver ca. 700 kroner billigere end topmodellen af den nye Xbox, Series X.

Vi opdaterer med de nøjagtige danske priser, når vi ved mere. I mellemtiden kan du se videoen fra Sonys PS5 Showcase-event her:

 

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.