PS5 kommer den 19. november

Og priserne bliver relativt behagelige.

Gaming-verdenen har høje forventninger til næste generation af PlayStation-konsollen, og efter at Microsoft afslørede lanceringsdato og priser for deres Xbox Series X og Series S i sidste uge, har fokus været på Sony og deres kommende PS5-lancering.

Læs også Så er der sat dato på Xbox-premieren Nu ved vi også, hvor meget de vil koste!

Og nu er ventetiden ovre: Under en live-streamet Showcase-event onsdag aften fik vi – ud over en række aktuelle trailere for kommende spiltitler – også priser og lanceringsdato for PS5 at vide!

(Foto: Sony)

I Danmark den 19. november

PlayStation 5 kommer i USA, Mexico, Australien, New Zealand og Sydkorea den 12. november og i resten af verden den 19. november. Prisen bliver 399 dollars (ca. 3.200 kroner) for versionen uden diskdrev og 499 dollars (ca. 4.000 kroner) for versionen med diskdrev.

De to PS5-enheder skal ellers være identiske rent ydelsesmæssigt, hvilket betyder, at PS5 i praksis bliver ca. 700 kroner billigere end topmodellen af den nye Xbox, Series X.

Vi opdaterer med de nøjagtige danske priser, når vi ved mere. I mellemtiden kan du se videoen fra Sonys PS5 Showcase-event her:

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Har du købt et nyt TV til gaming for nylig? Vi viser dig, hvordan du aktiverer de bedste og hurtigste spilindstillinger til PS5 og Xbox!
  I disse dage udrulles den nyeste Android-version til et stort antal smartphones. Check på listen, om din mobil snart får Android 11.
  Qualcomm har i forbindelse med Snapdragon Tech Summit lanceret efterfølgeren til Snapdragon 865. Den nye Snapdragon 888 vil være at finde i adskillige Android-flagskibe i 2021.
  Lad dig ikke narre af størrelsen – Phono Box RS2 har alt, hvad en vinylentusiast har brug for.
  Har du lige købt et nyt 4K-TV? Så kan du indvie det med WHAM!’s “Last Christmas” i remastered 4K-version!
  Stereoanlægget i Jimi Hendrix’ soveværelse i London lyder nu, præcis som det gjorde, da han lyttede til det.
  Det her har de aldrig gjort før, i hvert fald ikke på denne måde.
  Alle vil have hårde pakker til jul, også vi. Derfor har vi sammensat den fedeste ønskeliste, vi kunne komme på.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Corsair HS60 Haptic

  Vejl.pris 965 kr Indbygget granatchok

  HP Omen Blast

  Vejl.pris 696 kr Usammenhængende

  Roccat ELO 7.1 Air

  Vejl.pris 799 kr Masser af funktioner

  Asus ROG Strix GO 2.4

  Vejl.pris 1390 kr Til voksne spillere på farten
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.