TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Roccat Torch

Skulle det være en mikrofon til gaming eller podcasts med 24 bit lyd?

forfatter
Publiceret 15/07/2021 - 13:02

De fleste af os har lagt et år bag os med webmøder, hvor billed- og lydkvalitet ikke just har været i højsædet. Hvis man da overhovedet har kunnet se noget på skærmen eller høre klar og tydelig tale fra mødedeltagerne.

Som vi har påpeget tidligere, er et godt webkamera og en god mikrofon afgørende, hvis man skal have noget meningsfuldt ud af møder på nettet.

Det bliver ikke mindre aktuelt, eftersom flere virksomheder omstiller sig til fjernkontorer, og her kan Roccats nye Torch være spot on.

Torch er en kondensatormikrofon, der er målrettet mod gamere, indhold som podcasts samt videoredigering (voice over), men som også er egnet til hjemmekontoret. Den understøtter faktisk 24 bit lyd med 48 kHz sampling (20 Hz – 20 kHz), hvilket er langt bedre, end din bærbare computers indbyggede mikrofon kan præstere.

Mikrofonen leveres med et kontrolpanel, hvor man kan styre gain og volumen og vælge mellem tre forskellige optagemønstre (cardoid, stereo og whisper). Man kan desuden mute lyden med en enkelt håndbevægelse.

Den kan også monteres på en boomstang og har indbygget LED, som skifter farve efter modus eller mikrofonmønstre.

Torch er i handlen fra 16. august, prissat til 799 kroner og kan allerede forudbestilles.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Netflix-action med dig selv i hovedrollen Nye mobilspil til Android og iOS. Kan du overleve zombieapokalypsen?
Propper til træning og spil Roccat og Turtle Beach har lavet helt trådløse hørepropper til gaming og træning. De er to sider af samme sag.
To hurtige gamingskærme fra Dell Dell 32 4K UHD Gaming Monitor og Dell 32 USB-C Gaming Monitor lover hurtig action til spillene.
Lyd og lys til podcast og streaming fra Razer Har du en videostjerne eller podcaster i maven, har Razer udstyret til det.
Flyvende tallerken med warp-hastighed Alienware x17 R2 er superlav – men hastigheden er tårnhøj. Det samme er prisen.
Den stærkeste tablet nogensinde Asus ROG Flow Z13 er skabt til gaming – men perfekt til talknusning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend