Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Roccat Torch

Skulle det være en mikrofon til gaming eller podcasts med 24 bit lyd?

Skrevet af / 15/07/2021 - 13:02
Roccat Torch

De fleste af os har lagt et år bag os med webmøder, hvor billed- og lydkvalitet ikke just har været i højsædet. Hvis man da overhovedet har kunnet se noget på skærmen eller høre klar og tydelig tale fra mødedeltagerne.

Som vi har påpeget tidligere, er et godt webkamera og en god mikrofon afgørende, hvis man skal have noget meningsfuldt ud af møder på nettet.

Det bliver ikke mindre aktuelt, eftersom flere virksomheder omstiller sig til fjernkontorer, og her kan Roccats nye Torch være spot on.

Torch er en kondensatormikrofon, der er målrettet mod gamere, indhold som podcasts samt videoredigering (voice over), men som også er egnet til hjemmekontoret. Den understøtter faktisk 24 bit lyd med 48 kHz sampling (20 Hz – 20 kHz), hvilket er langt bedre, end din bærbare computers indbyggede mikrofon kan præstere.

Mikrofonen leveres med et kontrolpanel, hvor man kan styre gain og volumen og vælge mellem tre forskellige optagemønstre (cardoid, stereo og whisper). Man kan desuden mute lyden med en enkelt håndbevægelse.

Den kan også monteres på en boomstang og har indbygget LED, som skifter farve efter modus eller mikrofonmønstre.

Torch er i handlen fra 16. august, prissat til 799 kroner og kan allerede forudbestilles.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Masser af nye gaming-skærme

De bedste spil i 2024 (hidtil)

IKEA: Gadestil til gamere

Razers nye samarbejde tager kunderne med bukserne nede

Gaming-flagskibe fra LG

Sådan bliver PS5 Pro

Streaming og teamsnak i farver

PS5-opdatering rulles ud nu

Spil PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste op

Samsungs 3D-skærm uden 3D-briller

Razer giver dig et los bagi

0
Lyd & Billede
Scroll to Top