Nyhed

Logitech lancerer PRO X Superlight

Logitech har netop udsendt, hvad de hævder er “verdens letteste trådløse gaming-mus til e-sport”.
forfatter

Logitechs gaming-division, Logitech G, er kendt for at levere en masse heftigt udstyr til ivrige gamere og e-sportsudøvere. Seneste skud på stammen er den nye Logitech G PRO X Superlight, der hævdes at være den letteste, hurtigste og mest følsomme gaming-mus til dato!

 

25 procent lettere

G PRO X Superlight anvender Logitechs egen 2,4 GHz Lightspeed-teknologi for hurtig trådløs overførsel, og vi loves op til 70 timers batterilevetid. Musen er lavet til at være så let som muligt, og nålen stopper ved 63 gram – 25 procent lettere end den almindelige PRO Wireless-model.

Materialerne er udvalgt med henblik på lav friktion mod underlaget – men højdepunktet er nok selve sensoren: Superlight-modellen har en 25K-sensor med 25.600 dpi opløsning, som kan følge bevægelser på sub-micron-niveau – ca. 1/50 af tykkelsen på et menneskehår!

Fuld gas i kontorstolen Logitechs nye rat og pedaler er som skabt til semiprofessionelle hjemme-racerkørere!

Trods den høje opløsning skulle den såkaldte Hero-sensor være væsentlig mere batterieffektiv end tidligere Logitech G-sensorer.

Hvad skal man med så ekstrem præcision, kan man spørge. Superlight-modellen henvender sig ikke ligefrem til almindelige (hjemme-) kontorslaver, men til gamere og professionelle e-sportsudøvere, der søger en “edge” i forhold til konkurrenterne i spil som Fortnite og Counter-Strike.

“At have et godt sigte er afgørende, især når man spiller CS: GO,” siger Oleksandr “S1mple” Kostyliev, der er professionel Counter-Strike: Global Offensive-spiller. “Logitech G PRO X Superlight gør det muligt for mig at spille mit bedste – uden begrænsninger, uden kompromiser og, vigtigst af alt, uden at misse et skud!”

 

Pris og tilgængelighed

Logitech G PRO X Superlight kommer til december og kan forudbestilles nu. Den vejledende pris er 1.099 kroner, og gaming-musen fås i sort og hvid.

Mere info: Logitech G

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.