G923: Heftigt racerrat fra Logitech

Logitechs nye rat og pedaler er som skabt til semiprofessionelle hjemme-racerkørere!

Racersimulatorer er populære som aldrig før, og det er ikke kun amatører, der kæmper om at få de bedste omgangstider: Både professionelle e-sim-racere og vaskeægte racerkørere tyer nu til simulatorer, når de skal træne eller endda deltage i officielle væddeløb! Et godt eksempel er det traditionelle 24-timersløb Le Mans, som i år blev aflyst, udsat og erstattet med et løb i digital form.

Racersimulatorerne bliver stadig mere realistiske, og med øget niveau hos kørerne stilles der også højere krav til udstyret. Du har brug for en eller flere widescreen gaming-skærme, en ordentlig racerstol og måske vigtigst af alt: Et sæt med rat og pedaler.

 

Logitech G923: Fuldblods racerrat og -pedaler

Logitech har længe været blandt de ledende leverandører af e-sim-tilbehør, og nu har de lanceret en ny version af deres populære racerrat. Det nye G923 er et racerrat- og pedalsæt med høj ydelse beregnet til racersimulatorer og spil som iRacing, rFactor 2, Gran Turismo, Forza Motorsport med flere.

Den nye G923-model er baseret på det populære G920, der blev lanceret for fem år siden. Rattet er læderpolstret, mens pedalerne er i poleret metal. Blandt de største nyheder er Trueforce, et nyt force feedback-system, der giver realistisk respons og feedback gennem rattet i form af både lyde og vibrationer.

Det har selvfølgelig indbygget gearstang og eget “shift light” LED-lys, der blinker rødt, når man nærmer sig omdrejningsbegrænsningen. Bremsepedalerne er også blevet mere progressive ifølge Logitech – alt sammen for at give en mere realistisk køreoplevelse.

Logitech G923 for Xbox One. (Foto: Logitech G)

“Det nye Logitech G923-rat med Trueforce giver kørerne en autentisk oplevelse bag rattet og simulerer de detaljer, vi føler som rallykørere. Jeg kan mærke bagenden af bilen miste grebet, eller hvis jeg er ved at gå i spin, hvilket giver mig mulighed for at lave hurtige ændringer og holde føringen i løbet,” siger McLaren F1-driver Lando Norris.

Logitech G923 kommer i en skræddersyet version til PC såvel som PlayStation 4 og Xbox, med tilhørende knapper integreret i midten af rattet. G923 skal desuden være kompatibelt med de kommende spilkonsoller Xbox Series X og PlayStation 5 (med forbehold for officiel godkendelse).

Læs også Den ultimative gamingstol? Logitech og Herman Miller vil tilbyde en superkomfortabel stol til hardcore gamere.

Pris og tilgængelighed

Logitech G923 Racing Rat & Pedals fås til PC, PlayStation 4 og Xbox One. G923 vil være kompatibelt med de nye spilkonsoller Xbox Series X og PlayStation 5, når de begge lanceres til jul i år.

Logitech G923 vil være tilgængelig i butikker og online-butikker fra august til en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner.

Mere info: Logitech G

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Har du købt et nyt TV til gaming for nylig? Vi viser dig, hvordan du aktiverer de bedste og hurtigste spilindstillinger til PS5 og Xbox!
  I disse dage udrulles den nyeste Android-version til et stort antal smartphones. Check på listen, om din mobil snart får Android 11.
  Qualcomm har i forbindelse med Snapdragon Tech Summit lanceret efterfølgeren til Snapdragon 865. Den nye Snapdragon 888 vil være at finde i adskillige Android-flagskibe i 2021.
  Lad dig ikke narre af størrelsen – Phono Box RS2 har alt, hvad en vinylentusiast har brug for.
  Har du lige købt et nyt 4K-TV? Så kan du indvie det med WHAM!’s “Last Christmas” i remastered 4K-version!
  Stereoanlægget i Jimi Hendrix’ soveværelse i London lyder nu, præcis som det gjorde, da han lyttede til det.
  Det her har de aldrig gjort før, i hvert fald ikke på denne måde.
  Alle vil have hårde pakker til jul, også vi. Derfor har vi sammensat den fedeste ønskeliste, vi kunne komme på.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Corsair HS60 Haptic

  Vejl.pris 965 kr Indbygget granatchok

  HP Omen Blast

  Vejl.pris 696 kr Usammenhængende

  Roccat ELO 7.1 Air

  Vejl.pris 799 kr Masser af funktioner

  Asus ROG Strix GO 2.4

  Vejl.pris 1390 kr Til voksne spillere på farten
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.