TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

G923: Heftigt racerrat fra Logitech

Logitechs nye rat og pedaler er som skabt til semiprofessionelle hjemme-racerkørere!

forfatter
Publiceret 12/08/2020 - 08:16

Racersimulatorer er populære som aldrig før, og det er ikke kun amatører, der kæmper om at få de bedste omgangstider: Både professionelle e-sim-racere og vaskeægte racerkørere tyer nu til simulatorer, når de skal træne eller endda deltage i officielle væddeløb! Et godt eksempel er det traditionelle 24-timersløb Le Mans, som i år blev aflyst, udsat og erstattet med et løb i digital form.

Racersimulatorerne bliver stadig mere realistiske, og med øget niveau hos kørerne stilles der også højere krav til udstyret. Du har brug for en eller flere widescreen gaming-skærme, en ordentlig racerstol og måske vigtigst af alt: Et sæt med rat og pedaler.

https://youtu.be/hYNqcVRYwds

 

Logitech G923: Fuldblods racerrat og -pedaler

Logitech har længe været blandt de ledende leverandører af e-sim-tilbehør, og nu har de lanceret en ny version af deres populære racerrat. Det nye G923 er et racerrat- og pedalsæt med høj ydelse beregnet til racersimulatorer og spil som iRacing, rFactor 2, Gran Turismo, Forza Motorsport med flere.

Den nye G923-model er baseret på det populære G920, der blev lanceret for fem år siden. Rattet er læderpolstret, mens pedalerne er i poleret metal. Blandt de største nyheder er Trueforce, et nyt force feedback-system, der giver realistisk respons og feedback gennem rattet i form af både lyde og vibrationer.

Det har selvfølgelig indbygget gearstang og eget “shift light” LED-lys, der blinker rødt, når man nærmer sig omdrejningsbegrænsningen. Bremsepedalerne er også blevet mere progressive ifølge Logitech – alt sammen for at give en mere realistisk køreoplevelse.

Logitech G923 for Xbox One. (Foto: Logitech G)

“Det nye Logitech G923-rat med Trueforce giver kørerne en autentisk oplevelse bag rattet og simulerer de detaljer, vi føler som rallykørere. Jeg kan mærke bagenden af bilen miste grebet, eller hvis jeg er ved at gå i spin, hvilket giver mig mulighed for at lave hurtige ændringer og holde føringen i løbet,” siger McLaren F1-driver Lando Norris.

Logitech G923 kommer i en skræddersyet version til PC såvel som PlayStation 4 og Xbox, med tilhørende knapper integreret i midten af rattet. G923 skal desuden være kompatibelt med de kommende spilkonsoller Xbox Series X og PlayStation 5 (med forbehold for officiel godkendelse).

Læs også Den ultimative gamingstol? Logitech og Herman Miller vil tilbyde en superkomfortabel stol til hardcore gamere.

Pris og tilgængelighed

Logitech G923 Racing Rat & Pedals fås til PC, PlayStation 4 og Xbox One. G923 vil være kompatibelt med de nye spilkonsoller Xbox Series X og PlayStation 5, når de begge lanceres til jul i år.

Logitech G923 vil være tilgængelig i butikker og online-butikker fra august til en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner.

Mere info: Logitech G

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Musemåtte med knivskarp stil Få Tron-stil på skrivebordet med Razers kæmpestore musemåtter med indbygget RGB-lys.
Nu er Samsungs nye gaming-skærm på hylderne De nye 4K-skærme Odyssey Neo G8 og Odyssey Neo G7 lover vild ydelse!
Kone dropper fast forbindelse 15 års forskning tog det, før den klassiske gamingmus Roccat Kone XP kom i en trådløs udgave.
Razers lysdrevne taster er krøbet Razer DeathStalker V2 er opdateret med lavere, lettere taster, der holder længere.
Den hurtigste mobil Asus ROG Phone 6 Pro er stor og dyr. Og den hurtigste mobil, vi har set.
Vildt god til prisen! Shark Gaming 7G15-70TI vinder ingen skønhedskonkurrencer, men den er proppet med god hardware, der er til at betale.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend