En rygsæk fuld af sange

Frontmanden i System of a Down, Serj Tankian, lancerer en taske fuld af kunstværker, musik – og AR.
Annonce
Annonce
forfatter

I samarbejde med mode-brandet HEX lancerer Serj Tankian sin egen rejsetaske. Ideen er, at den skal være den perfekte håndbagage til opbevaring af vigtige personlige ejendele, som man dermed får let adgang til. Altså en gennemtænkt placering af hver enkelt ejendel.

“Når jeg rejser, tager jeg grej med i forhold til længden af opholdet. Hvis jeg f.eks. rejser til New Zealand, er der en masse ting, jeg skal have med. Jeg har min heftigste bærbare computer med såvel som min almindelige MacBook Pro. Jeg har også min iPad og andre ting med.”

Han fortsætter:

“Jeg kan godt lide at have en rygsæk, hvor alt passer. Før skiftede jeg altid mellem PC-taske og rygsæk, men den her er begge dele. Jeg elsker at have et sted til hovedtelefonerne, som er nemt at komme til på flyet. Og et trygt, men enkelt sted at have pas og den slags. Jeg elsker den måde, det er lykkedes os at konfigurere alle lommerne på, så der faktisk er alt, hvad du har brug for på flyet.”

(Foto: HEX)

Musikalske overraskelser

Serj Tankian, der er kendt fra metalbandet System of a Down, har også lagt nogle overraskelser ind i rygsækken. Han har både lavet grafik og musik, som du får adgang til ved at pege på grafikken med din mobil. Det virker ved hjælp af Augmented Reality-app’en ARLOOPA.

Han har skabt unik musik til alle sine billeder, og du får adgang til musikken ved at åbne app’en og rette mobilen mod billedet. Tanken er, at man skal kunne “høre selve kunstværket”. Tasken er i sig selv et kunstværk, som du også kan “lytte til” på samme måde.

Det hele kan virke noget “artsy fartsy”, og fans af System of a Down vil måske rynke på næsen over, at en erklæret socialist pludselig lancerer modetilbehør. Men ifølge ham selv er det en ny måde for ham at få afløb for sin kreative drivkraft på.

Rygsækken HEX x Serj Tankian koster 200 dollars. Den har separate lommer til bærbar, tablet og hovedtelefoner, og desuden flere indvendige lommer til eksterne harddiske og andre værktøjer, som en rejsende musiker har brug for på farten.

Mere info: hexbrand.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også

Volvos første elbil har alt, hvad der skal til for at blive en bestseller, men der er et par ting, man skal være opmærksom på.
Volkswagens elektriske fanebærer efter e-Golf har meget at bevise. ID.3 tilbyder meget godt, men er ikke fri for børnesygdomme.
Hvis Hyundai Kona Electric er lidt hverdagsagtig, så er lyden fra musikanlægget det stik modsatte. Elbilen har også alt, hvad man kan forvente af moderne faciliteter.
Efter en tur i Honda e virker det meste andet gammeldags.
I går havde den nye kompakt-SUV Mercedes-Benz EQA officiel verdenspremiere. Se video fra lanceringen her!
Kan det blive det næste store inden for billyd?
Renaults ikoniske minibil bliver elektrisk, men du må vente på den.
Så meget lyd som muligt fra små kabinetter.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Streaming-giganten har sikret sig Gal Gadots næste film.
Under CES 2021 viste Razer en gaming-stol frem med udrullelig OLED-skærm! Mon den også kan give massage?
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
De mest eksklusive surround-processorer fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får langt om længe sidste skrig inden for videokort. Bl.a. med 8K.
JBL fejrer 75 år med jubilæumsmodellen L100 Classic 75 og den nye retro-forstærker SA750. We wanna rock!
4K-laserprojektorer har hidtil været frygtelig dyre, men det agter LG at gøre noget ved.
Tidligere medarbejdere beskylder Huawei for diskrimination og for at blande sig i deres privatliv.
Samsung har fornyet deres flagskibe. Nu endelig med rumkorrektion – og AirPlay 2.
Kan det blive det næste store inden for billyd?