Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

En rygsæk fuld af sange

Frontmanden i System of a Down, Serj Tankian, lancerer en taske fuld af kunstværker, musik – og AR.

Skrevet af / 10/12/2019 - 22:47
En rygsæk fuld af sange

I samarbejde med mode-brandet HEX lancerer Serj Tankian sin egen rejsetaske. Ideen er, at den skal være den perfekte håndbagage til opbevaring af vigtige personlige ejendele, som man dermed får let adgang til. Altså en gennemtænkt placering af hver enkelt ejendel.

“Når jeg rejser, tager jeg grej med i forhold til længden af opholdet. Hvis jeg f.eks. rejser til New Zealand, er der en masse ting, jeg skal have med. Jeg har min heftigste bærbare computer med såvel som min almindelige MacBook Pro. Jeg har også min iPad og andre ting med.”

Han fortsætter:

“Jeg kan godt lide at have en rygsæk, hvor alt passer. Før skiftede jeg altid mellem PC-taske og rygsæk, men den her er begge dele. Jeg elsker at have et sted til hovedtelefonerne, som er nemt at komme til på flyet. Og et trygt, men enkelt sted at have pas og den slags. Jeg elsker den måde, det er lykkedes os at konfigurere alle lommerne på, så der faktisk er alt, hvad du har brug for på flyet.”

(Foto: HEX)

Musikalske overraskelser

Serj Tankian, der er kendt fra metalbandet System of a Down, har også lagt nogle overraskelser ind i rygsækken. Han har både lavet grafik og musik, som du får adgang til ved at pege på grafikken med din mobil. Det virker ved hjælp af Augmented Reality-app’en ARLOOPA.

Han har skabt unik musik til alle sine billeder, og du får adgang til musikken ved at åbne app’en og rette mobilen mod billedet. Tanken er, at man skal kunne “høre selve kunstværket”. Tasken er i sig selv et kunstværk, som du også kan “lytte til” på samme måde.

Det hele kan virke noget “artsy fartsy”, og fans af System of a Down vil måske rynke på næsen over, at en erklæret socialist pludselig lancerer modetilbehør. Men ifølge ham selv er det en ny måde for ham at få afløb for sin kreative drivkraft på.

Rygsækken HEX x Serj Tankian koster 200 dollars. Den har separate lommer til bærbar, tablet og hovedtelefoner, og desuden flere indvendige lommer til eksterne harddiske og andre værktøjer, som en rejsende musiker har brug for på farten.

Mere info: hexbrand.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top