Nyhed

Trailer til 4. sæson af The Handmaid’s Tale

Efter en lang coronapause er ventetiden (snart) forbi – se traileren til 4. sæson her.
forfatter

Produktionen af rigtig mange serier blev sat på pause, da coronapandemien ramte verden som en tsunami sidste forår.

Før man fandt tilfredsstillende måder at tage hensyn til smittefaren på, var der i praksis fuld stop på de fleste film- og serieindspilninger – således også den længe ventede 4. sæson af The Handmaid’s Tale.

Elisabeth Moss i The Handmaid’s Tale. (Foto: HBO)

Serien er baseret på Margaret Atwoods dystre fremtidsversion af USA – nu kaldet Gilead – hvor ærkekonservative kristne mænd på værst tænkelig vis undertrykker kvinder, og de allermest undertrykte er de få tilbageværende frugtbare kvinder. Kvinder, der bruges som serievoldtagede “fødemaskiner” af regimets fascistiske elite.

The Handmaid’s Tale, 3. sæson Vi er rimelig sikre på, at Brett Kavanaugh ikke har The Handmaid’s Tale som sin yndlingsserie.

Over tre sæsoner har vi set en standhaftig June/“Offred” (Elisabeth Moss) langsomt, men sikkert forsøge at slå igen og genvinde sin værdighed.

Før coronaepidemien var det planlagt, at 4. sæson skulle lanceres i efteråret 2020. Det er nu næsten to år siden, 3. sæson havde premiere.

Den 29. april lanceres 4. sæson på HBO Nordic, men allerede nu kan du hygge dig med den første teaser:

The Handmaid’s Tale. (Foto: HBO)

Det er den Disney-ejede streaming-tjeneste Hulu, der står bag serien. Selv om Disney nu har sin egen streaming-tjeneste, Disney+ – også her i Norden – er den igangværende distributionsaftale med HBO Nordic om Handmaid endnu ikke udløbet, så 4. sæson vil også blive vist på HBO Nordic.

HBO Nordic har bekræftet, at de vil vise 4. sæson, men har endnu ikke endeligt bekræftet premieredatoen. Den første episode af sæsonen kommer på Hulu i USA den 28. april.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.