TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Se traileren til The Machinery 2

Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.

forfatter
Publiceret 10/05/2022 - 14:07

Få nordiske serier har fået en hårdere medfart af kritikerne end den norske The Machinery. Men Viaplay satser fortsat på, at Kristoffer Joner og Hanna Alström kan trække seere til, og lancerer 2. sæson af serien den 15. maj.

Vi bliver lovet “neglebidende spænding og action”, og nu er den første trailer her:

Sæsonen starter, idet hovedpersonen Olle (Joner) afsoner en fængselsdom i Sverige og håber at blive løsladt for god opførsel. Udsigten til løsladelse bliver dog truet, da Olle sigtes for medvirken til et drab begået af hans ekskone, Monika (Emilia Roosmann).

Intrigerne eskalerer yderligere, da Olle og Monikas søn tager sin skoleklasse som gidsler for at få sine forældrene ud af fængsel. Det bliver starten på en desperat kamp for at blive løsladt, samtidig med at livet for Olles kone, Josefin (Alström), er alt andet end normalt.

Nu er spørgsmålet, hvor langt Olle er villig til at gå for at redde sig selv og sin familie …

Maskineriet sesong 2 2
(Foto: Viaplay)

Hanna Alström fortæller:

“For mig var 2. sæson af The Machinery en ekstremt udfordrende optagelse, da min karakter Josefin udsættes for en række ekstreme situationer. Det var udmattende både fysisk og mentalt, og det tror jeg også, det var for de andre skuespillere. 2. sæson af serien er alt andet end en behagelig rejse, og jeg håber, at seerne vil følge os på alle de mørke op- og nedture.”

Læs også Alle de nye streaming-titler i maj Disse film og serier kan du streame i maj – og nu vender Stranger Things tilbage!
Stranger Things sesong 4 1

Ud over Joner, Alström og Roosmann møder vi bl.a. Julia Schacht (Beforeigners), Roshi Hoss og Anastasios Soulis i andre ledende roller.

2. sæson af The Machinery vil bestå af seks afsnit, og Richard Holm står igen for instruktionen. Producere på denne Viaplay Original-serie er Martin Persson og Mia Welin.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Maverick vender (endelig!) tilbage Nu er der kun seks dage tilbage, til Maverick flyver igen – i Top Gun 2.
Svensk Amazon Prime-serie på vej Endelig tager Amazon fat i Norden og satser på lokalt produceret indhold.
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend