TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Se traileren til The Machinery 2

Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.

forfatter
Publiceret 10/05/2022 - 14:07

Få nordiske serier har fået en hårdere medfart af kritikerne end den norske The Machinery. Men Viaplay satser fortsat på, at Kristoffer Joner og Hanna Alström kan trække seere til, og lancerer 2. sæson af serien den 15. maj.

Vi bliver lovet “neglebidende spænding og action”, og nu er den første trailer her:

Sæsonen starter, idet hovedpersonen Olle (Joner) afsoner en fængselsdom i Sverige og håber at blive løsladt for god opførsel. Udsigten til løsladelse bliver dog truet, da Olle sigtes for medvirken til et drab begået af hans ekskone, Monika (Emilia Roosmann).

Intrigerne eskalerer yderligere, da Olle og Monikas søn tager sin skoleklasse som gidsler for at få sine forældrene ud af fængsel. Det bliver starten på en desperat kamp for at blive løsladt, samtidig med at livet for Olles kone, Josefin (Alström), er alt andet end normalt.

Nu er spørgsmålet, hvor langt Olle er villig til at gå for at redde sig selv og sin familie …

Maskineriet sesong 2 2
(Foto: Viaplay)

Hanna Alström fortæller:

“For mig var 2. sæson af The Machinery en ekstremt udfordrende optagelse, da min karakter Josefin udsættes for en række ekstreme situationer. Det var udmattende både fysisk og mentalt, og det tror jeg også, det var for de andre skuespillere. 2. sæson af serien er alt andet end en behagelig rejse, og jeg håber, at seerne vil følge os på alle de mørke op- og nedture.”

Læs også Alle de nye streaming-titler i maj Disse film og serier kan du streame i maj – og nu vender Stranger Things tilbage!
Stranger Things sesong 4 1

Ud over Joner, Alström og Roosmann møder vi bl.a. Julia Schacht (Beforeigners), Roshi Hoss og Anastasios Soulis i andre ledende roller.

2. sæson af The Machinery vil bestå af seks afsnit, og Richard Holm står igen for instruktionen. Producere på denne Viaplay Original-serie er Martin Persson og Mia Welin.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.! Fans af den tørt humoristiske og hårdtslående (men bløde indeni) Sly Stallone kan nu se frem til efterfølgeren.
Kokainsnifferne er tilbage! Hedonistene på Aker Brygge har mere heroin og viagra i pengeskabet!
Klar til sæson 2! Svampe-zombie-serien har virkelig ramt plet hos både publikum og kritikere - nu giver HBO Max grønt lys for sæson 2.
Gangsterhelvede! Taylor Sheridan, og en perfekt castet Jeremy Renner, serverer på én gang benhård socialrealisme og gangsterhelvede – på både inder- og ydersiden af murene.
Den Sorte Panter kommer på Disney+! Nu kan du snart se den Oscar-nominerede Marvel-film på Disney+.
Følg Lyd & Billede