TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Se traileren til The Machinery 2

Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.

forfatter
Publiceret 10/05/2022 - 14:07

Få nordiske serier har fået en hårdere medfart af kritikerne end den norske The Machinery. Men Viaplay satser fortsat på, at Kristoffer Joner og Hanna Alström kan trække seere til, og lancerer 2. sæson af serien den 15. maj.

Vi bliver lovet “neglebidende spænding og action”, og nu er den første trailer her:

Sæsonen starter, idet hovedpersonen Olle (Joner) afsoner en fængselsdom i Sverige og håber at blive løsladt for god opførsel. Udsigten til løsladelse bliver dog truet, da Olle sigtes for medvirken til et drab begået af hans ekskone, Monika (Emilia Roosmann).

Intrigerne eskalerer yderligere, da Olle og Monikas søn tager sin skoleklasse som gidsler for at få sine forældrene ud af fængsel. Det bliver starten på en desperat kamp for at blive løsladt, samtidig med at livet for Olles kone, Josefin (Alström), er alt andet end normalt.

Nu er spørgsmålet, hvor langt Olle er villig til at gå for at redde sig selv og sin familie …

Maskineriet sesong 2 2
(Foto: Viaplay)

Hanna Alström fortæller:

“For mig var 2. sæson af The Machinery en ekstremt udfordrende optagelse, da min karakter Josefin udsættes for en række ekstreme situationer. Det var udmattende både fysisk og mentalt, og det tror jeg også, det var for de andre skuespillere. 2. sæson af serien er alt andet end en behagelig rejse, og jeg håber, at seerne vil følge os på alle de mørke op- og nedture.”

Læs også Alle de nye streaming-titler i maj Disse film og serier kan du streame i maj – og nu vender Stranger Things tilbage!
Stranger Things sesong 4 1

Ud over Joner, Alström og Roosmann møder vi bl.a. Julia Schacht (Beforeigners), Roshi Hoss og Anastasios Soulis i andre ledende roller.

2. sæson af The Machinery vil bestå af seks afsnit, og Richard Holm står igen for instruktionen. Producere på denne Viaplay Original-serie er Martin Persson og Mia Welin.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Google lancerer ny version af Chromecast Denne nye gadget fra Google kan være en overkommelig og smart opgradering til dit gamle TV.
Flere hurtige penge fra Sverige! Vi har længe glædet os til 2. sæson af Snabba Cash, som har premiere på Netflix i dag!
Knivskarp 8K OLED fra LG Med samtlige de kvaliteter, vi kender fra OLED, kombineret med knivskarp 8K-opløsning, er denne topmodel fra LG noget af det sejeste, vi har set!
Kimen til oprøret! Disney fortsætter sin ekspansion af Star Wars-universet. Det lykkes udmærket.
Lanceres i dag: SkyShowtime SkyShowtime erstatter streamingtjenesten Paramount+, og byder blandt andet på film og serier fra Paramount og Universal Pictures.
Premiere i dag! Tom Cruise beviser endnu en gang, hvorfor han er klodens største garant for actionfilmsucceser.
Følg Lyd & Billede