Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Mark Wahlbergs “Infinite” lanceres på Paramount+

Endnu en storfilm fra Hollywood udgives til direkte streaming

Skrevet af / 06/07/2021 - 13:34
Mark Wahlbergs “Infinite” lanceres på Paramount+

Som en konsekvens af coronapandemien (med deraf følgende lukkede biografer) har filmstudierne set sig om efter alternative distributionsformer.

Studier som Warner, Disney og MGM har enten udsat biografpremieren (som med James Bond: No Time to Die), lanceret film til direkte streaming (som med Soul og Luca), simultanlanceret i åbne biografer og på streamingtjenester (som med Wonder Woman 1984 og Black Widow) eller solgt filmene til andre streamingtjenester (som med The Tomorrow War).

Læs også James Bond udsættes igen-igen Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.

Nu har den nye tjeneste på streamingmarkedet, Paramount+, sikret sig den seneste actionfilm med succeskuespilleren Mark Wahlberg.

Infinite udforsker fænomenet reinkarnation. Langsomt, men sikkert, går det op for hovedkarakteren Evan McCauley (Wahlberg), at de hallucinationer, han oplever, faktisk er minder fra tidligere liv. Minder og færdigheder fra “fortiden”, som han nu må aktivere for at sikre fremtiden.

Infinite får premiere i Norden, på Paramount+, den 11. august.

PS! Filmen blev udgivet på det amerikanske marked allerede den 10. juni og blev straks den mest sete på Paramount+ i USA.

Sophie Cookson, “Infinite” (Foto: Paramount+)

Filmen er baseret på romanen “I The Reincarnationist Papers” af D. Eric Maikranz, og instruktionen står den erfarne Antoine Fuqua for.

Fuqua står blandt andet bag actionsucceser som Training Day, Olympus has Fallen, The Equalizer og The Magnificent Seven. Amerikaneren behersker med andre ord actiongenren til fingerspidserne – så dette kan blive ret så festligt.

Fra pressemeddelelsen læser vi følgende om præmissen i Infinite:

Evan McCauley (Mark Wahlberg) hjemsøges dagligt af færdigheder, han aldrig har lært, og minder fra steder, han aldrig har besøgt. Evan er selvmedicineret, og da han er ved at få et nervesammenbrud, bliver han opsøgt af en hemmelig gruppe, som kalder sig “Infinites”. De afslører, at hans minder kan være ægte, men at de stammer fra flere tidligere liv. Infinites transporterer Evan ind i en ekstraordinær verden, hvor nogle få begavede får muligheden for at blive genfødt med deres minder og kundskaber samlet gennem århundreder. Med store hemmeligheder begravet i sin fortid må Evan samarbejde med Infinites for at låse svarene op i minderne. Han må løbe mod tiden for at redde menneskeheden fra en af dens egne (Chiwetel Ejiofor), som ønsker at afslutte alt liv for at stoppe det, han opfatter som den forbandede, endeløse cyklus af reinkarnation.

 

Infinite_2-989x659_3 Infinite_3-989x659_4 Infinite_6-989x659_5
<
>
Infinite (Foto: Paramount+)
Læs også The Magnificent Seven En af tidernes mest anerkendte westernfilm får en “moderne” opdatering.

Ud over Wahlberg som trækplaster besættes hovedrollerne af Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave), Sophie Cookson, Jason Mantzoukas, Rupert Friend, Liz Carr, Toby Jones og Dylan O’Brien.

Chiwetel Ejiofor, “Infinite” (Foto: Paramount+)

Streamingdirektør og COO Kelly Day fra ViacomCBS kan love mere premiumindhold til direkte streaming i den kommende tid:

Med den internationale lancering af Paramount Pictures’ Infinite på Paramount+ i Norden opbygger vi et momentum for premiumindhold, som kan lanceres globalt og samtidig i de markeder, hvor vi har streamingtjenesten Paramount+. Og dette er blot begyndelsen. Så er vi ligesom i gang.

Biografindustrien er blevet så hårdt ramt af lockdown og social distancering, at enkelte spørger sig selv, om Covid-19 vil tage livet af, eller i det mindste radikalt ændre, biografmarkedet i al fremtid. Én ting er sikkert, pandemi med deraf følgende nedlukkede samfund og hjemmeisolation har været en guldgrube for streamingtjenester som Netflix og Disney+.

Læs også Corona-boost for Netflix Hjemmekontorer og corona-karantæne giver voldsom seervækst for streaming-giganten.

Om corona bliver biografernes nådestød, må tiden vise, men med filmselskaber, som presser på for at krympe det eksklusive “biografvindue” og vedtage at lancere deres storfilm direkte til egne streamingtjenester (som Disney+ og Paramount+), vil biografkæderne få det svært fremover.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top