Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Mark Wahlbergs “Infinite” lanceres på Paramount+

Endnu en storfilm fra Hollywood udgives til direkte streaming

Som en konsekvens af coronapandemien (med deraf følgende lukkede biografer) har filmstudierne set sig om efter alternative distributionsformer.

Studier som Warner, Disney og MGM har enten udsat biografpremieren (som med James Bond: No Time to Die), lanceret film til direkte streaming (som med Soul og Luca), simultanlanceret i åbne biografer og på streamingtjenester (som med Wonder Woman 1984 og Black Widow) eller solgt filmene til andre streamingtjenester (som med The Tomorrow War).

James Bond udsættes igen-igen Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.

Nu har den nye tjeneste på streamingmarkedet, Paramount+, sikret sig den seneste actionfilm med succeskuespilleren Mark Wahlberg.

Infinite udforsker fænomenet reinkarnation. Langsomt, men sikkert, går det op for hovedkarakteren Evan McCauley (Wahlberg), at de hallucinationer, han oplever, faktisk er minder fra tidligere liv. Minder og færdigheder fra “fortiden”, som han nu må aktivere for at sikre fremtiden.

Infinite får premiere i Norden, på Paramount+, den 11. august.

PS! Filmen blev udgivet på det amerikanske marked allerede den 10. juni og blev straks den mest sete på Paramount+ i USA.

Sophie Cookson, “Infinite” (Foto: Paramount+)

Annonce

Filmen er baseret på romanen “I The Reincarnationist Papers” af D. Eric Maikranz, og instruktionen står den erfarne Antoine Fuqua for.

Fuqua står blandt andet bag actionsucceser som Training Day, Olympus has Fallen, The Equalizer og The Magnificent Seven. Amerikaneren behersker med andre ord actiongenren til fingerspidserne – så dette kan blive ret så festligt.

Fra pressemeddelelsen læser vi følgende om præmissen i Infinite:

Evan McCauley (Mark Wahlberg) hjemsøges dagligt af færdigheder, han aldrig har lært, og minder fra steder, han aldrig har besøgt. Evan er selvmedicineret, og da han er ved at få et nervesammenbrud, bliver han opsøgt af en hemmelig gruppe, som kalder sig “Infinites”. De afslører, at hans minder kan være ægte, men at de stammer fra flere tidligere liv. Infinites transporterer Evan ind i en ekstraordinær verden, hvor nogle få begavede får muligheden for at blive genfødt med deres minder og kundskaber samlet gennem århundreder. Med store hemmeligheder begravet i sin fortid må Evan samarbejde med Infinites for at låse svarene op i minderne. Han må løbe mod tiden for at redde menneskeheden fra en af dens egne (Chiwetel Ejiofor), som ønsker at afslutte alt liv for at stoppe det, han opfatter som den forbandede, endeløse cyklus af reinkarnation.

 

Infinite_2-989x659_3 Infinite_3-989x659_4 Infinite_6-989x659_5
<
>
Infinite (Foto: Paramount+)

Ud over Wahlberg som trækplaster besættes hovedrollerne af Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave), Sophie Cookson, Jason Mantzoukas, Rupert Friend, Liz Carr, Toby Jones og Dylan O’Brien.

Chiwetel Ejiofor, “Infinite” (Foto: Paramount+)

Streamingdirektør og COO Kelly Day fra ViacomCBS kan love mere premiumindhold til direkte streaming i den kommende tid:

Med den internationale lancering af Paramount Pictures’ Infinite på Paramount+ i Norden opbygger vi et momentum for premiumindhold, som kan lanceres globalt og samtidig i de markeder, hvor vi har streamingtjenesten Paramount+. Og dette er blot begyndelsen. Så er vi ligesom i gang.

Biografindustrien er blevet så hårdt ramt af lockdown og social distancering, at enkelte spørger sig selv, om Covid-19 vil tage livet af, eller i det mindste radikalt ændre, biografmarkedet i al fremtid. Én ting er sikkert, pandemi med deraf følgende nedlukkede samfund og hjemmeisolation har været en guldgrube for streamingtjenester som Netflix og Disney+.

Annonce

Om corona bliver biografernes nådestød, må tiden vise, men med filmselskaber, som presser på for at krympe det eksklusive “biografvindue” og vedtage at lancere deres storfilm direkte til egne streamingtjenester (som Disney+ og Paramount+), vil biografkæderne få det svært fremover.

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter
Skrevet af

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

Endnu en storfilm fra Hollywood udgives til direkte streaming

Endnu en storfilm fra Hollywood udgives til direkte streaming

Endnu en storfilm fra Hollywood udgives til direkte streaming

Endnu en storfilm fra Hollywood udgives til direkte streaming

Endnu en storfilm fra Hollywood udgives til direkte streaming

Endnu en storfilm fra Hollywood udgives til direkte streaming

Endnu en storfilm fra Hollywood udgives til direkte streaming

Endnu en storfilm fra Hollywood udgives til direkte streaming

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.