Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Julepause for Yellowstone

Selv cowboys på prærien i Montana kan trænge til en lille pause fra juleræset.

Skrevet af / 19/12/2022 - 20:31
Julepause for Yellowstone

En af tidens mest populære TV-serier, Taylor Sheridans Yellowstone, er godt inde i sin femte sæson.

Nu melder produktionsselskabet, Paramount, at serien holder pause i julehøjtiden, og dermed bliver dagens afsnit (7, ‘The Dream is Not Me’) den sidste i nogle uger.

Læs også Det er valgår i Montana I femte sæson af Taylor Sheridans succesfulde serie kommer hele magten i Montana på Dutton-dynastiets hænder.

Yellowstone udspiller sig i dagens Montana og centrerer sig omkring den magtfulde Dutton-families kvægdynasti og alle dens intriger, konflikter og åbenlyse, utilslørede magtbegær. Pater familias er John Dutton, forbilledligt portrætteret af Kevin Costner. Over fire sæsoner har vi fulgt strabadserne med at bevare gården og levestandarden – med alle tænkelige midler. 

I sæson 5 må Costner jonglere dobbeltrollen som ranchejer og nyvalgt guvernør i Montana.

Samtidig med at Paramount annoncerer pause i sæsonen offentliggøres nyheden om, at femte sæson bliver ekstra lang.

Hidtil har hver sæson bestået af 10 afsnit, men i sæson 5 får vi hele 14 afsnit; sæsonfinale den 20. februar.

Allerede den 9. januar starter 2. del af sæson 5.

Yellowstone, sæson 5 (Foto: SkyShowtime)

NB! Det er ikke endelig offentliggjort, om femte sæson bliver den sidste i Yellowstone-sagaen, men sådan forlyder det  fra ret kvalificerede kilder. Uanset hvad, vil vi se frem til mange kommende serier fra arbejdsnarkomanen Taylor Sheridan.

Udover flagskibet Yellowstone,står den energiske multikunstner Sheridan bag serier som Mayor of Kingstown (sæson 2 starter den 16. januar), 1883, Lioness, Landman og Tulsa King.

Læs også Ny 'Yellowstone'-serie! I januar kommer Taylor Sheridan med nok en prequel-serie til Yellowstone. Nu er den første teaser her.

Tidligere i år fik vi den fantastiske prequel-serien til Yellowstone, 1883 – en serie, vi uden at nøle kårede til ‘Årets Bedste 2022-2023’. Allerede i januar næste år (premieren på SkyShowtime er udsat fra den 19. december) kommer Sheridan med endnu en Yellowstone prequel-serie, 1923, med Harrison Ford og Helen Mirren i hovedrollerne.

1923, sæson 1 (Foto: SkyShowtime)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Scroll to Top