Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Se Harrison Ford i 1923

I januar kommer Taylor Sheridan med nok en prequel-serie til Yellowstone. Nu er den første teaser her.

Skrevet af / 16/11/2022 - 12:12
Se Harrison Ford i 1923

En af de tv-serier, der har fået en stadig større tilhængerskare i de senere år, er det moderne westerndrama Yellowstone med Kevin Costner i hovedrollen.

Yellowstone udspiller sig i dagens Montana og centrerer sig omkring den magtfulde Dutton-families kvægdynasti og alle dens intriger, konflikter og åbenlyse, utilslørede magtbegær. Over fire sæsoner har vi fulgt strabadserne med at bevare gården og levestandarden – med alle tænkelige midler. Sæson 5 havde premiere mandag den 14. november.

Læs også Det er valgår i Montana I femte sæson af Taylor Sheridans succesfulde serie kommer hele magten i Montana på Dutton-dynastiets hænder.

I prequel-serien 1883, som havde premiere i januar i år, gav serieskaber Taylor Sheridan os Dutton-familiens fascinerende forhistorie og deres strabadserende rejse mod at etablere sig i Montanas vildmark i nybyggertiden. Den er absolut blandt de bedste serier du kan streame lige nu!

Allerede den 15. februar i år annoncerede Paramount, at de havde bestilt flere episoder af 1883. Men hvad betød det egentlig?

Læs også Det herlige, smukke, brutale Vilde Vesten Prequel-serie til Yellowstone overgår sin moderserie.

For i marts udtalte Taylor Sheridan følgende til Deadline:

We wanted to make a 10-hour movie that ended, and that’s what we did. For me, as a storyteller it feels close ended. I’m going to peek through the window of a different era and see what I see then.

I den nyligt annoncerede Yellowstone-prequel 1923 følger vi en ny generation af Dutton-familien under den store depression og forbudstiden i USA.

Altså ikke med de samme karakterer, som  vi mødte i 1883 – men fortsat med Kevin Costners forfædre i Dutton-familien som centrum for begivenhederne.

With the brilliant mind and gifted storytelling of Taylor Sheridan, we have created an entirely new world to explore with 1883 while expanding Yellowstone, and with 1923 we will open up a new chapter in this rapidly growing universe.

– Chris McCarthy, MTV Entertainment Studios president/CEO

 

1923_1 (6) 1923_1 (2) 1923_1 (1) 1923_1 (7) 1923_1 (3)
<
>
1923, sæson 1 (Foto: SkyShowtime)

I hovedrollerne i 1923 får vi ingen ringere end legendariske Helen Mirren og Harrison Ford!

Det nye kapitel om Dutton-klanen centreres omkring patriarken Jacob Dutton (Ford), og hans standhaftige kone Cara (Mirren); i deres forsøg på at styre familien gennem en hård og vanskelig periode i amerikansk historie.

Jacob er bror til James Dutton, som var en af hovedkaraktererne i 1883; han spilles af Tim McGraw.

1923, sæson 1 (Foto: SkyShowtime)

I andre ledende roller ser vi Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Aminah Nieves og Jerome Flynn.

Traditionen tro figurerer multitalentet og arbejdsnarkomanen Taylor Sheridan som både serieskaber, manusforfatter og medinstruktør! Der er planlagt to sæsoner af serien, hver på 8 episoder.

Læs også Mere streaming-indhold! Den nyeste streamingtjeneste træder i karakter - og lover mere, og bedre, indhold.

1923 får premiere på Paramount+ den 18. december i USA, og slippes løs på SkyShowtime i Norden en gang i løbet af januar.

1923, sæson 1 (Foto: SkyShowtime)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

2 kommentarer til “Se Harrison Ford i 1923”

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kevin Costner præsenterer "Horizon: En amerikansk saga"

Vandmanden kommer hjem til dig

Har du oplevet dette skærmbillede? Så er du ikke alene

Røverdatter i serieformat

Ny nordisk krimiserie på SkyShowtime

Det bliver ikke hurtigere!

Overklasse-nyt fra London, anno 1815

Knuser alle rekorder!

Klar til endnu en omgang?

Popdronningen kommer hjem til dig!

Nu bliver der nordisk seriefest!

Kansleren har talt!

0
Scroll to Top