TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Se Harrison Ford i 1923

I januar kommer Taylor Sheridan med nok en prequel-serie til Yellowstone. Nu er den første teaser her.

forfatter
Publiceret 16/11/2022 - 12:12

En af de tv-serier, der har fået en stadig større tilhængerskare i de senere år, er det moderne westerndrama Yellowstone med Kevin Costner i hovedrollen.

Yellowstone udspiller sig i dagens Montana og centrerer sig omkring den magtfulde Dutton-families kvægdynasti og alle dens intriger, konflikter og åbenlyse, utilslørede magtbegær. Over fire sæsoner har vi fulgt strabadserne med at bevare gården og levestandarden – med alle tænkelige midler. Sæson 5 havde premiere mandag den 14. november.

Læs også Det er valgår i Montana I femte sæson af Taylor Sheridans succesfulde serie kommer hele magten i Montana på Dutton-dynastiets hænder.

I prequel-serien 1883, som havde premiere i januar i år, gav serieskaber Taylor Sheridan os Dutton-familiens fascinerende forhistorie og deres strabadserende rejse mod at etablere sig i Montanas vildmark i nybyggertiden. Den er absolut blandt de bedste serier du kan streame lige nu!

Allerede den 15. februar i år annoncerede Paramount, at de havde bestilt flere episoder af 1883. Men hvad betød det egentlig?

Læs også Det herlige, smukke, brutale Vilde Vesten Prequel-serie til Yellowstone overgår sin moderserie.

For i marts udtalte Taylor Sheridan følgende til Deadline:

We wanted to make a 10-hour movie that ended, and that’s what we did. For me, as a storyteller it feels close ended. I’m going to peek through the window of a different era and see what I see then.

I den nyligt annoncerede Yellowstone-prequel 1923 følger vi en ny generation af Dutton-familien under den store depression og forbudstiden i USA.

Altså ikke med de samme karakterer, som  vi mødte i 1883 – men fortsat med Kevin Costners forfædre i Dutton-familien som centrum for begivenhederne.

With the brilliant mind and gifted storytelling of Taylor Sheridan, we have created an entirely new world to explore with 1883 while expanding Yellowstone, and with 1923 we will open up a new chapter in this rapidly growing universe.

– Chris McCarthy, MTV Entertainment Studios president/CEO

 

1923_1 (6) 1923_1 (2) 1923_1 (1) 1923_1 (7) 1923_1 (3)
<
>
1923, sæson 1 (Foto: SkyShowtime)

I hovedrollerne i 1923 får vi ingen ringere end legendariske Helen Mirren og Harrison Ford!

Det nye kapitel om Dutton-klanen centreres omkring patriarken Jacob Dutton (Ford), og hans standhaftige kone Cara (Mirren); i deres forsøg på at styre familien gennem en hård og vanskelig periode i amerikansk historie.

Jacob er bror til James Dutton, som var en af hovedkaraktererne i 1883; han spilles af Tim McGraw.

1923, sæson 1 (Foto: SkyShowtime)

I andre ledende roller ser vi Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Aminah Nieves og Jerome Flynn.

Traditionen tro figurerer multitalentet og arbejdsnarkomanen Taylor Sheridan som både serieskaber, manusforfatter og medinstruktør! Der er planlagt to sæsoner af serien, hver på 8 episoder.

Læs også Mere streaming-indhold! Den nyeste streamingtjeneste træder i karakter - og lover mere, og bedre, indhold.

1923 får premiere på Paramount+ den 18. december i USA, og slippes løs på SkyShowtime i Norden en gang i løbet af januar.

1923, sæson 1 (Foto: SkyShowtime)

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

Julehygge i det brutale, vilde Vesten? Disse serier/film kan du streame i december - og nu kommer 1923!
Adar erstattes! Prime Video offentliggør nye skuespillere og karakterer til Ringenes Herre - og en trist udskiftning.
Her er første Indy-trailer 30. juni 2023 er premieredag for 'Indiana Jones and the Dial of Destiny.' Nu er den første trailer offentliggjort.
Svensk krimi fra Disney Disney har skabt en serie ud fra den svenske krimisucces 'At koge bjørn'.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøger at puste nyt liv i klassikeren fra 1980'erne.
Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Følg Lyd & Billede