Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Grønt lys for Mayor of Kingstown, sæson 3

Ja, vi får endnu en runde med Jeremy Renner som alle tiders "diplomat" i krimihelvedet Kingstown.

Skrevet af / 19/09/2023 - 12:06
Grønt lys for Mayor of Kingstown, sæson 3

Mens Paramounts flagskibsserie Yellowstone ubønhørligt nærmer sig sin afslutning, er seriens skaber Taylor Sheridan allerede i fuld gang med andre serier.

Multitalentet Sheridan står bag megahits som Yellowstone, 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Tulsa King – samt de kommende 1883: The Bass Reeves Story, 6666 og efterfølgeren til Yellowstone med Matthew McConaughey i hovedrollen.

Læs også Game over! Paramount bekræfter nu at Yellowstone-serien afsluttes.

Snart kommer han med en serie, der ligger laaaangt fra cowboyverdenen.

I den nye serie Special Ops: Lioness befinder vi os i nutiden og hensættes til CIA’s fascinerende verden. Serien er baseret på et spionprogram fra det virkelige liv og følger Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira), en hård, men passioneret ung marinesoldat, der rekrutteres til ‘Lioness Engagement Team’, som har til opgave at nedbryde en terrororganisation indefra.

Hovedrollerne i Lioness spilles af ingen ringere end Nicole Kidman (Big Little Lies), Zoe Saldaña (Avatar: The Way of Water), Morgan Freeman (The Shawshank Redemption) og De Oliveira.

Special Ops: Lioness, sæson 1 (Foto: SkyShowtime)

Vi har set serien, som har premiere i slutningen af oktober, og fans af heftig spionaction har noget at se frem til.

Men i denne uge har Paramount offentliggjort endnu en god nyhed fra Sheridan-universet: Der kommer en tredje sæson af Mayor of Kingstown!

Efter noget der lignede en afsluttende sæsonfinale i anden sæson med en hårdt kvæstet Jeremy Renner, så det sort ud for en fortsættelse af det intense krimidrama.

Læs også Gangsterhelvede! Taylor Sheridan, og en perfekt castet Jeremy Renner, serverer på én gang benhård socialrealisme og gangsterhelvede – på både inder- og ydersiden af murene.

Serien handler om det gennemkommercialiserede, dysfunktionelle amerikanske fængselssystem i 2023.

Mayor of Kingstown dramatiserer det enorme fængselssystem i Kingstown, Michigan (en by med 40.000 indbyggere, hvor “alle” indfødte tager sig af de 20.000 indsatte). Alle, på begge sider af loven, opererer i gråzoner, alt og alle kan købes, og systemet opmuntrer til korruption.

“Fixeren” Mike McLusky (Jeremy Renner) fungerer som mægler og bindeled mellem de kriminelle på begge sider af murene samt det lokale politi.

Jeremy Renner, “Mayor of Kingstown, sæson 2” (Foto: SkyShowtime)T

Taylor Sheridan arbejder stadig eksklusivt for Paramount, så Kingstown vil blive vist på SkyShowtime i Norden.

På grund af den bitre manuskriptforfatter- og skuespillerstrejke, der i øjeblikket lammer Hollywood, er det foreløbig meget usikkert, hvornår vi vil se en genforening af McLusky-familien, Bunny, Iris og den beskidte undergrundskriminalitet i forfaldne Kingstown.

Læs også Her ser du Yellowstone! Serieskaber Taylor Sheridan er blandt de hotteste navne i streamingbranchen for tiden - men hvor (og hvordan) får du set alle hans eminente serier?

Ud over Renner i den ikoniske hovedrolle forventer vi et gensyn med Dianne Wiest (hans mor, Miriam McLusky), Hugh Dillon (kriminalbetjent Ian), Tobi Bamtefa (Bunny), Taylor Handley (Mikes lillebror, Kyle), Derek Webster (betjenten Stevie), Hamish Allan-Headley (SWAT-bagmanden Robert Sawyer), Nishi Munshi (Kyles kone, Tracy) – og sidst, men ikke mindst, en fantastisk Emma Laird som “spurven” Iris, der lader sig udnytte af alt og alle.

Emma Laird, “Mayor of Kingstown, sæson 1” (Foto: Paramount+)

Efter den “eksplosive” afslutning på sidste sæson er vi ikke sikre på, om der bliver et gensyn med gangsteren Milo Sunter (Aidan Gillen, Game of Thrones).

Vi må bare væbne os med tålmodighed for at se fortsættelsen af en af de bedste serier i nyere tid.

Læs også Flere serie-nyheder fra skaberen af Yellowstone. SkyShowtime kommer nu med en lavine af efterårs- og vinterlanceringer, inkl. endnu en serie fra manden bag Yellowstone.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Scroll to Top