TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Første trailer til And Just Like That…

Ventetiden på fortsættelsen af Sex and the City er snart ovre. HBO Max er netop kommet med den første trailer – og en premieredato.

forfatter
Publiceret 13/11/2021 - 08:29

Det er ikke kun i biograferne, man er overfokuseret på remakes og reboots. Også for streaming-tjenesterne er relancering af gamle “klassikere” blevet mere og mere almindeligt.

Sidste vinter besluttede HBO Max endda at genoplive successerien Sex and the City, som kørte fra 1998 til 2004. Efterfølgeren kommer til at hedde And Just Like That…. Og til glæde for alle fans af serien er det ikke en reboot: De originale skuespillere (minus Kim Cattrall) dukker op igen på skærmen.

Velkendte fødder. (Foto: HBO Max)

De seks sæsoner (94 afsnit) af serien om de fire New York-piger Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) og Miranda (Cynthia Nixon) handlede om deres overfladiske liv med typisk ilandsproblemer, udfordringer i kærlighedslivet og ikke mindst på den seksuelle front.

Nu har HBO Max udsendt den første trailer til fortsættelsen:

Sex and the City var relativt nyskabende set fra et feministisk synspunkt, idet den ikke gik af vejen for at tage fat på emner som kvindelig seksualitet, lyst og hang til sexlegetøj samt stærke kvinder, der stod på egne ben, både privat og i arbejdslivet.

De fire tætsammensvejsede veninder, som nærmede sig midtvejskrisen, delte alle glæder, sorger og intime spørgsmål med hinanden. Sarah Jessica Parker var frontfigur og fortællerstemme, og under og efter serien blev hun et kendt modeikon.

Læs også Alt hvad du skal vide om HBO Max I dag forvandles HBO Nordic til HBO Max – sådan kommer du på tjenesten.

Efter at den originale serie stoppede, kom der to spillefilm, Sex and the City (2008) og Sex and the City 2 (2010). Filmene fik en relativt hård medfart af et samlet kritikerkorps.

Produktionen af de ti episoder af And Just Like That… er selvfølgelig foregået i New York City. Sarah Jessica Parker vender tilbage i hovedrollen som Carrie Bradshaw, Cynthia Nixon som Miranda Hobbes og Kristin Davis som Charlotte York.

I pressemeddelelsen kan vi læse:

“Max Originals-serien And Just Like That… er det nye kapitel i den banebrydende HBO-serie Sex and The City. Vi følger Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) og Charlotte (Kristin Davis) i deres rejse fra det komplicerede liv og de venskaber, de oplevede i trediverne, til det endnu mere komplicerede liv og de venskaber, de oplever i halvtredserne.”

Sarah Jessica Parker i Sex and the City. (Foto: HBO)

Rollelisten inkluderer Sara Ramírez, Chris Noth (tilbage i rollen som Mr. Big), Mario Cantone (Anthony Marentino), David Eigenberg (Steve Brady), Willie Garson (Stanford Blatch) og Evan Handler (Harry Goldenblatt).

Executive producers er Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon og Michael Patrick King. Manuskriptforfatterne udgør næsten et halvt fodboldhold og omfatter – ud over King – Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg og Elisa Zuritsky.

Titlen på den nye serie (And Just Like That…) er en lille homage til den oprindelig serie, hvor det er et gennemgående citat i den klumme, Carrie skriver. Denne gang følger vi Carrie, Miranda og Charlotte, idet de bevarer og forfiner deres varme venskab som kvinder midt i halvtredserne.

Læs også Brillant! Den legendariske, iskolde Nurse Ratcheds baggrundshistorie danner den perfekte ramme om en usædvanlig vellykket TV-serie.

De ti nye afsnit er produceret af Michael Patrick King (som både har instrueret den originale serie og filmene).

“Jeg voksede op med disse karakterer, og jeg kan ikke vente med at se, hvordan deres historie har udviklet sig i dette nye kapitel, med den ærlighed, prægnans, humor og den elskede by, der altid har defineret dem,” siger Sarah Aubrey, der er Head of Original Series på HBO Max.

And Just Like That… kan streames på HBO Max fra den 9. december.

(Foto: HBO)

Annonce
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøger at puste nyt liv i klassikeren fra 1980'erne.
Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie får premiere 5. januar 2023 Serien er på seks afsnit, og blandt de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Stærkeste sæson hidtil! Med tredje runde af det socialrealistiske komediedrama Pørni, leverer Steenstrup sin stærkeste sæson.
Norsk trold-folklore! Katastrofefilm med trolde i hovedrollen er en sjælden vare. Det er dog lykkedes Netflix med en overraskende underholdende eventyrfilm.
Følg Lyd & Billede