Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Bridgerton 2: Ny trailer

Glæd dig til mere pomp, pragt, intriger, bare bryster og – ikke mindst – sex blandt det 19. århundredes pinger. Se den nye trailer her!

Skrevet af / 10/03/2022 - 15:00
Bridgerton 2: Ny trailer

Med Bridgerton lykkedes Netflix med noget højst uventet – pludselig var kostumedramaet (!) populært, moderne, sejt og hipt, selv blandt de unge.

Læs også Det kåde borgerskab Vellykket kostumedrama er en blanding af Dollars, Askepot, Farlige forbindelser og Downton Abbey – plus et strejf af Fifty Shades of Grey.

At en kostumedramaserie skulle blive en af Netflix’ største succeser gennem tiderne (indtil videre har kun Squid Game fået flere seere), havde vi ikke regnet med. Men Bridgerton – et vellykket miks af Dollars, Askepot, Farlige forbindelser og Downton Abbey plus et strejf af Fifty Shades of Grey – blev en megasucces, da Netflix lancerede serien i julen 2020.

Nu har streaming-giganten udsendt en ny trailer (og flere billeder) for 2. sæson.

I 2. sæson af Bridgerton følger vi Lord Anthony Bridgerton i hans søgen efter kærlighed. Anthony (Jonathan Bailey) er den ældste af Bridgerton-søskendeflokken og leder efter en passende brud. Han er drevet af pligt til at opretholde familienavnet, men hans høje standarder gør det svært at finde en aktuel kandidat – indtil Kate Sharma (Simone Ashley) og hendes lillesøster Edwina (Charithra Chandran) ankommer fra Indien.

2. sæson får premiere den 25. marts.

Bridgerton sesong 2 1 Bridgerton sesong 2 22 Bridgerton sesong 2 2 Bridgerton sesong 2 7 Bridgerton sesong 2 3 Bridgerton sesong 2 6 Bridgerton sesong 2 5 Bridgerton sesong 2 4 Bridgerton sesong 2 8
<
>
Bridgerton, sesong 2 (Foto: Netflix)

I centrum for intrigerne står den rige Bridgerton-familie: En enke og hendes syv (!) børn, hvoraf den snusfornuftige og lidt naive Daphne (Phoebe Dynevor) nu er i den giftemodne alder.

Moren og familiens ældste søn, Anthony (Jonathan Bailey), gør alt, hvad der står i deres magt, for at skaffe Daphne den bedst mulige mand, der kan sikre familien status, position og rigdom.

Læs også Den nye Downton Abbey? Skaberne af Downton Abbey satser på ny succes med endnu et klassisk kostumedrama, denne gang amerikansk.

Samtidig forsures det ubekymrede rigmandsliv af en slange i paradis. En anonym skribent, der underskriver sig “Lady Whistledown”, bruger et af datidens sociale medier, flyveblade, til at skrive ugentlige betragtninger om de overfladiske rigmandsfamilier, deres kærlighedsliv, problemer og sorger samt mere eller mindre ondsindet sladder.

Bridgerton sesong 2 21
(Foto: Netflix)

Optagelserne til 2. sæson startede i England sidste forår, og ifølge Netflix vender alle hovedrolleindehaverne tilbage, ligesom nye spillere kommer på banen.

Ny blandt de bærende kræfter er bl.a. den fyrre Simone Ashley, som vi kender som hoven bitch fra Sex Education.

Hele familien Bridgerton. (Foto: Netflix)

For Anthony Bridgerton endte 1. sæson med et bittert brud med hans elskerinde, operasangerinden Siena Rosso (Sabrina Bartlett). I 2. sæson er hovedfokus altså på hans søgen efter en passende brud.

Læs også Sexhungrende society-kvinder sætter rekord Kostumedrama fra Netflix har fået en corona-nedlukket verden til at flokkes foran TV-skærmen.

Serien om adelens intriger i London anno 1813 er i øvrigt baseret på en romanserie af Julia Quinn.

Bridgerton sesong 2 23
(Foto: Netflix)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Scroll to Top