Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Bridgerton 2 – den første trailer

Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet. Få det første smugkig allerede nu.

Skrevet af / 16/02/2022 - 07:31
Bridgerton 2 – den første trailer

Med Bridgerton lykkedes Netflix med noget højst uventet – pludselig var kostumedramaet (!) populært, moderne, sejt og hipt, selv blandt de unge.

At en kostumedramaserie skulle blive en af Netflix’ største succeser (indtil nu er det kun Squid Game, som har fået flere seere), var ganske uventet.

Men som en vellykket blanding af DollarsAskepotFarlige forbindelser og Downton Abbey plus et strejf af Fifty Shades of Grey blev Bridgerton en megasucces, da Netflix lancerede serien mellem jul og nytår 2020.

Nu udsender Netflix den første trailer for 2. sæson.

I anden sæson af Bridgerton følger vi lord Anthony Bridgertons (Jonathan Bailey) søgen efter kærlighed. Han er den ældste i familien Bridgertons søskendeflok og sætter sig for at finde en passende kone.

Anthony er drevet af sin pligt til at værne om familienavnet, men hans høje standarder gør det vanskeligt at finde en passende debutant – indtil Kate (Simone Ashley) og hendes yngre søster Edwina Sharma ankommer fra Indien.

2. sæson får premiere den 25. marts.

Bridgerton sesong 2 7 Bridgerton sesong 2 3 Bridgerton sesong 2 6 Bridgerton sesong 2 5 Bridgerton sesong 2 4 Bridgerton sesong 2 8
<
>
(Foto: Netflix)

I centrum står den rige familie Bridgerton, en enke med syv (!) børn, hvoraf den fornuftige og naive Daphne (Dynevor) nu er i den gifteklare alder.

Moren og familiens ældste søn, Anthony (Bailey), gør alt, hvad der står i deres magt, for at skaffe Daphne den bedst mulige mand, der kan sikre familien status, position og rigdom.

Læs også Det kåde borgerskab Vellykket kostumedrama er en blanding af Dollars, Askepot, Farlige forbindelser og Downton Abbey – plus et strejf af Fifty Shades of Grey.

Samtidig forsures det ubekymrede rigmandsliv af en slange i paradis. En anonym skribent, der underskriver sig “Lady Whistledown”, bruger et af datidens sociale medier, flyveblade, til at skrive ugentlige betragtninger om de overfladiske rigmandsfamilier, deres kærlighedsliv, problemer og sorger samt mere eller mindre ondsindet sladder.

Bridgerton sesong 2 1
Simone Ashley, “Bridgerton”, 2. sæson (Foto: Netflix)

Indspilningen af 2. sæson begyndte i Storbritannien sidste forår, og Netflix bekræfter, at samtlige hovedroller vil vende tilbage, og at nye aktører kommer på banen.

Ny blandt hovedrollerne er fyrrige Simone Ashley, bedst kendt som kold og beregnende bitch i Sex Education.

Læs også Den nye Downton Abbey? Skaberne af Downton Abbey satser på ny succes med endnu et klassisk kostumedrama, denne gang amerikansk.

For Anthony Bridgerton endte 1. sæson med et bittert brud med hans elskerinde, operasangerinden Siena Rosso (Sabrina Bartlett). Årets sæson vil have hovedfokus på hans søgen efter en passende brud

Intrigerne blandt det bedre borgerskab i London, 1813, er baseret på en romanserie af Julia Quinn.

Hele familien Bridgerton. “Bridgerton”, 1. sæson (Foto: Netflix)
Læs også Sexhungrende society-kvinder sætter rekord Kostumedrama fra Netflix har fået en corona-nedlukket verden til at flokkes foran TV-skærmen.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Lyd & Billede
Scroll to Top