TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Bridgerton 2 – den første trailer

Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet. Få det første smugkig allerede nu.

forfatter
Publiceret 16/02/2022 - 07:31

Med Bridgerton lykkedes Netflix med noget højst uventet – pludselig var kostumedramaet (!) populært, moderne, sejt og hipt, selv blandt de unge.

At en kostumedramaserie skulle blive en af Netflix’ største succeser (indtil nu er det kun Squid Game, som har fået flere seere), var ganske uventet.

Men som en vellykket blanding af DollarsAskepotFarlige forbindelser og Downton Abbey plus et strejf af Fifty Shades of Grey blev Bridgerton en megasucces, da Netflix lancerede serien mellem jul og nytår 2020.

Nu udsender Netflix den første trailer for 2. sæson.

https://youtu.be/L1WylqssQkM

I anden sæson af Bridgerton følger vi lord Anthony Bridgertons (Jonathan Bailey) søgen efter kærlighed. Han er den ældste i familien Bridgertons søskendeflok og sætter sig for at finde en passende kone.

Anthony er drevet af sin pligt til at værne om familienavnet, men hans høje standarder gør det vanskeligt at finde en passende debutant – indtil Kate (Simone Ashley) og hendes yngre søster Edwina Sharma ankommer fra Indien.

2. sæson får premiere den 25. marts.

Bridgerton sesong 2 7 Bridgerton sesong 2 3 Bridgerton sesong 2 6 Bridgerton sesong 2 5 Bridgerton sesong 2 4 Bridgerton sesong 2 8
<
>
(Foto: Netflix)

I centrum står den rige familie Bridgerton, en enke med syv (!) børn, hvoraf den fornuftige og naive Daphne (Dynevor) nu er i den gifteklare alder.

Moren og familiens ældste søn, Anthony (Bailey), gør alt, hvad der står i deres magt, for at skaffe Daphne den bedst mulige mand, der kan sikre familien status, position og rigdom.

Læs også Det kåde borgerskab Vellykket kostumedrama er en blanding af Dollars, Askepot, Farlige forbindelser og Downton Abbey – plus et strejf af Fifty Shades of Grey.

Samtidig forsures det ubekymrede rigmandsliv af en slange i paradis. En anonym skribent, der underskriver sig “Lady Whistledown”, bruger et af datidens sociale medier, flyveblade, til at skrive ugentlige betragtninger om de overfladiske rigmandsfamilier, deres kærlighedsliv, problemer og sorger samt mere eller mindre ondsindet sladder.

Bridgerton sesong 2 1
Simone Ashley, “Bridgerton”, 2. sæson (Foto: Netflix)

Indspilningen af 2. sæson begyndte i Storbritannien sidste forår, og Netflix bekræfter, at samtlige hovedroller vil vende tilbage, og at nye aktører kommer på banen.

Ny blandt hovedrollerne er fyrrige Simone Ashley, bedst kendt som kold og beregnende bitch i Sex Education.

Læs også Den nye Downton Abbey? Skaberne af Downton Abbey satser på ny succes med endnu et klassisk kostumedrama, denne gang amerikansk.
The Gilded Age sesong 1 3 scaled 1

For Anthony Bridgerton endte 1. sæson med et bittert brud med hans elskerinde, operasangerinden Siena Rosso (Sabrina Bartlett). Årets sæson vil have hovedfokus på hans søgen efter en passende brud

Intrigerne blandt det bedre borgerskab i London, 1813, er baseret på en romanserie af Julia Quinn.

Hele familien Bridgerton. “Bridgerton”, 1. sæson (Foto: Netflix)
Læs også Sexhungrende society-kvinder sætter rekord Kostumedrama fra Netflix har fået en corona-nedlukket verden til at flokkes foran TV-skærmen.
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.
Seneste nyt fra Montana! Kevin Costner & Co. sadler hestene op til en ny omgang cowboy-intriger.
Jærven lever igen! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 genopstår helten med de knivskarpe kløer i Deadpool 3.
Nu har de "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjælp af kunstig intelligens James Earl Jones går på pension, men hans stemme bevares ved hjælp af AI-teknologi!
Endelig er The White Lotus tilbage! Fik du ikke nok af arrogante, narcissistiske, hvide rige turister på Hawaii, så er konceptet snart tilbage på din TV-skærm.
Jeff Bridges i storform! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tal. Han er fremragende som pensioneret superspion i mini-serien baseret på en roman af Thomas Perry.
Fascinerende dårlig! Med 'Fenris' forsøger Viaplay sig med et klodset indlæg i den betændte norske ulvedebat – og ender med at servere en fuldstændig uinteressant og uengagerende historie.
Følg Lyd & Billede