TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Wi-Fi 6E som USB

Netgear AXE3000 giver simpel adgang til det lynhurtige Wi-FI 6E med en USB 3.0-adapter.

forfatter
Publiceret 17/11/2022 - 11:38

Den nye Wi-Fi 6E-standard er netop ved rulle ud. Og den giver adgang til trådløse hastigheder på op til flere gigabits i sekundet.

Hvis altså udstyret understøtter Wi-Fi 6E og det nye 6 GHz-frekvensbånd. Og det gør kun de nyeste modeller.

Læs også Federe mesh-netværk finder du næppe Jovist er det dyrt. Men VIL du bare have det hurtigste og bedste mesh-netværk, så er Asus den nye konge på tronen.
Asus ZenWiFi Pro ET12 SPREAD

Netgear tilbyder nu en løsning på problemet, i hvert fald for PC’er med USB-indgang og Windows 11. Netgear AXE3000 (der også bærer navnet Nighthawk A8000) er en USB-adapter, der blot sættes i en ledig ASB 3.0-port, hvorefter man kan surfe løs, så hurtigt som internetadgangen tillader det.

Nighthawk A8000 understøtter alle tre Wi-Fi-bånd og registrerer automatisk det rigtige Wi-Fi-bånd – 2,4 GHz, 5 GHz eller 6 GHz bånd – og leverer hastigheder på op til 1,2 Gbps.

Wi-Fi 6E-adapteren understøtter det nyeste Wi-Fi, men er selvfølgelig bagud kompatibel med tidligere standarder.

Læs også Når fart er vigtigere end fornuft Superhurtige Orbi RBKE963 er det første mesh-netværk, der tager en helt ny frekvens i brug. Samtidig kan du vinke farvel til begrebet “meget for pengene”.
Netgear Orbi RBKE963 spread GeirNordby

Pris og tilgængelighed

Netgear AXE3000 har ikke fået en officiel dansk pris endnu. Men omkring 700 kroner er et realistisk bud.

Netgear AXE3000 kan give eksisterende PC’er adgang til det nye Wi-Fi 6E. (Foto: Netgear)

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

Skal der ligge en ny laptop under juletræet? Så se her Er du træt af den gamle sløve computer? Vi har samlet de bedste bud på nye bærbare.
Orbi 860: Internet for de krævende Netgears næstdyreste mesh-netværk er nu opgraderet til Orbi 860. Med 10 gigabit port.
Apple Self Service Repair kommer til Sverige Kunder i Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Polen, Spanien, Sverige og Storbritannien kan nu købe originale reservedele og værktøjer fra Apple.
Sæt alting på ét stik En Thunderbolt 4 USB-dock giver din bærbare nye muligheder og skaber orden på skrivebordet.
Nej, USA forbyder IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheders fokus er på at stoppe salget af telekommunikationsudstyr og overvågningsteknologi fra fem navngivne kinesiske virksomheder.
Smæk på skærmen hos MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.
Følg Lyd & Billede