TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

USB-sticks så hurtige som en harddisk

Gem data på USB lige så let som på en disk. Kingston Data Traveler Max lover op til en gigabyte i sekundet.

forfatter
Publiceret 14/07/2022 - 09:00

USB-sticks er praktiske til data, som man altid vil have ved hånden – også når netforbindelsen mangler. Denne skribent har altid haft mindst én af dem på sig, siden de første fra IBM og M Systems dukkede op i år 2000. Dengang var kapaciteten på otte megabytes.

Men USB-sticks har altid været meget, meget langsommere end rigtige harddiske.

Det har hukommelsesspecialisten Kingston lavet om på med sine Data Traveler Max-enheder, der nu både fås i udgaver med USB-C og USB-A. Begge drev udnytter den nyeste USB 3.2 Gen 2-standard, og lover rekordhøje datahastigheder på op til 1.000 MB/s ved læsning og 900 MB/s ved skrivning. Altså en hastighed, der tåler sammenligning med computerens indbyggede SSD. Det samme gør kapaciteten. Kingston Data Traveler Max fås i tre størrelser, på henholdsvis 256 GB, 512 GB og 1 TB.

Prisen er i runde tal 1 krone pr. gigabyte, og der loves fem års garanti på lagerpindene.

Annonce
forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

Nej, USA forbyder IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheders fokus er på at stoppe salget af telekommunikationsudstyr og overvågningsteknologi fra fem navngivne kinesiske virksomheder.
Smæk på skærmen hos MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mere? Acer Swift 5 ligner og opfører sig som et direktørlegetøj. Men den koster så lidt, at de fleste kan være med.
Få den gamle PC på det hurtige net Netgear AXE3000 giver simpel adgang til det lynhurtige Wi-FI 6E med en USB 3.0-adapter.
Musestille fra Trust Hvis du - eller dine omgivelser - er generet af klaprende taster og klikkende museknapper, så har Trust et stilfærdigt bud.
Certificeret af Google Meet Kommunikationsfirmaet Poly meddeler nu, at deres videobar-serie Studio X vil være de første Android-baserede videoenheder nogensinde, som modtager certificering til Google Meet.
Følg Lyd & Billede