Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Udskriv tusinder af sider på en optankning

På HPs nye alt-i-en-printer er det tanken, der tæller. For blæktankene betyder god printøkonomi.

Skrevet af / 26/12/2022 - 09:00
Udskriv tusinder af sider på en optankning

Du kan købe printere, der koster langt mindre end denne. Men skal du udskrive mange sider på en af de billige, små fotoprintere, bliver det dyrt i blækpatroner.

HP Smart Tank 7605 bruger ikke almindelige blækpatroner, men har i stedet blæktanke for hver farve, der fyldes fra blækflasker. Et princip, der også bruges af blandt andre Epson. Og selv om man printer flere hundrede sider om måneden, kan der i følge HP gå op til tre år mellem hver blækoptankning.

I stedet for blækpatroner har HP Smart Tank 7605 fire beholdere til blæk, som fyldes fra en flaske. En gang hvert tredje år! (Foto: HP)

Printeren koster ca. 3.500 kroner i indkøb, hvilket er betydelig mere end HPs egne små fotoprintere. Men da en flaske med blæk i en af de fire farver, cyan, magenta, gul og sort koster under 100 kroner og rækker til cirka 8.000 sider (12.000 sider for den sorte farve), bliver sideprisen virkelig lav i længden.

Læs også Epson ET-7700 Slip for at tænke på udgifterne til printerpatroner det næste års tid eller to.

HP Smart Tank 7605 kan i øvrigt udskrive op til 15 sider i minuttet, og den indbyggede scanner har en arkføder, som gør det let at skanne stakkevis af sider.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

Farvel til iTunes på Windows

Asus med dobbelt-skærm er i Danmark

Se, dét kan man kalde harddisk-plads!

Praktisk Philips-skærm til hverdagsbrug

40 (!) nye AI-produkter fra Lenovo

Se, hvad Asus viste på CES

AI-computere og 3D-skærme

Ny tast på tastaturet!

Dell XPS-serien udvides

0
Scroll to Top