Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

TP-Link Archer Air i ultratyndt design

Den nye Archer Air R5 router er næsten lige så flad som en pandekage og kan monteres på væggen.

Skrevet af / 06/07/2023 - 12:46
TP-Link Archer Air i ultratyndt design

De fleste wi-fi-routere er klodsede kasser med masser af antenner, der stikker ud i alle retninger. Det er måske effektiv teknologi, men ser ikke godt ud i stilrene og minimalistiske skandinaviske hjem.

Det har måske været bevæggrunden for TP-Link, der netop har lanceret den såkaldte Archer Air-serie af trådløse netværksprodukter, som i første omgang består af routeren Archer Air R5 og wi-fi-extenderen Archer Air E5. Begge enheder kommer med 3M-klæbebelægning på bagsiden samt beslag i plastik, der giver flere muligheder for vægmontering.

Læs også Døde Wi-Fi-zoner? Sådan løser du problemet Med smarte gadgets og alskens Smart Home-grej er god Wi-Fi-dækning vigtigere end nogensinde. Du har brug for et mesh-netværk, og her ser du, hvordan du får det til at spille.

Archer Air R5 måler 210 x 148 x 8 mm og er dermed tyndere end mange smartphones. WPS 2-i-1-knappen er placeret på fronten og Type-C-strømtilgangen i bunden.

Wi-Fi 6

Indbygget i Archer Air R5 er AX3000 Wi-Fi 6, og desuden leveres enhederne i Archer Air-serien med indbyggede smarte antenner, der anvender algoritmer og forskellige antenne-arrays, der skal sikre, at brugeren modtager stabile signaler, lover TP-Link.

Archer Air R5
Archer Air R5 tilbyder tre antennetilstande: automatisk tilstand, vandret tilstand og vertikal tilstand. (Foto: TP-Link)

Archer Air R5 og Archer Air E5 fungerer både separat eller tilsluttes hinanden for at danne et mesh-netværk. Det er muligt at købe en Archer Air R5 som en 3-pack, hvor enhederne er pre-installeret som gruppe, så brugeren blot skal opsætte R5, hvorefter de to E5 automatisk vil synkronisere opsætningsinformationen.

Pris og tilgængelighed

Begge produkter er tilgængelige nu. Archer Air R5 koster 1.099 kroner, mens Archer Air E5 kan købes for 949 kroner. 3-pack-løsningen (inkluderer en R5 og to E5) er tilgængelig til en vejledende udsalgspris på 2.299 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

Farvel til iTunes på Windows

Asus med dobbelt-skærm er i Danmark

Se, dét kan man kalde harddisk-plads!

Praktisk Philips-skærm til hverdagsbrug

40 (!) nye AI-produkter fra Lenovo

Se, hvad Asus viste på CES

AI-computere og 3D-skærme

Ny tast på tastaturet!

Dell XPS-serien udvides

0
Scroll to Top