TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s julekalender 2022
Nyhed

Taster og mus for de støjfølsomme

Hvis du - eller dine omgivelser - er generet af klaprende taster og klikkende museknapper, så har Trust et stilfærdigt bud.

forfatter
Publiceret 13/11/2022 - 08:19

På sin vis er det efter corona rart nok at have kolleger omkring sig igen. Men de larmer. Det synes undertegnedes kontorfæller i hvert fald….

Hvis du også er forstyrret af lyden af klaprende taster og museklik, har Trust en gaveide til kontorets mest forstyrrende medarbejder.

Trezo er navnet på et nyt tastatatur- og musesæt, som angiveligt er lige så stille som raslende blade og en dæmpet hvisken. Hvad det svarer til i decibel, røber hverken pressematerialet eller Trusts produktark dog noget om.

Trust Trezo er et trådløst tastatur- og musesæt, der skulle være så godt som lydløst. (Foto: Trust)

Ud over lydløsheden er tastaturet beskyttet mod vand. Og der loves desuden en lang batteritid på (op til) 48 måneder for tastaturet og 12 måneder for musen.

Pris og tilgængelighed

Trust Trezo kan købes nu, og koster 372 kroner.

Batterierne holder i op til to år. (Foto: Trust)

 

Annonce
forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

Nej, USA forbyder IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheders fokus er på at stoppe salget af telekommunikationsudstyr og overvågningsteknologi fra fem navngivne kinesiske virksomheder.
Smæk på skærmen hos MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mere? Acer Swift 5 ligner og opfører sig som et direktørlegetøj. Men den koster så lidt, at de fleste kan være med.
Få den gamle PC på det hurtige net Netgear AXE3000 giver simpel adgang til det lynhurtige Wi-FI 6E med en USB 3.0-adapter.
Musestille fra Trust Hvis du - eller dine omgivelser - er generet af klaprende taster og klikkende museknapper, så har Trust et stilfærdigt bud.
Certificeret af Google Meet Kommunikationsfirmaet Poly meddeler nu, at deres videobar-serie Studio X vil være de første Android-baserede videoenheder nogensinde, som modtager certificering til Google Meet.
Følg Lyd & Billede