Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Superslanke bærbare fra Asus

Asus Zenbook S 13 OLED er den slankeste OLED-laptop til dato.

Skrevet af / 24/04/2023 - 13:00
Superslanke bærbare fra Asus

Asus markerer forårets komme med et nyt bundt bærbare computere. De blev afsløret ved et virtuelt event med navnet “Thincredible.” Og computerne var da også troligt tynde. Især den største nyhed, der dermed også var den mindste. På artikelbilledet herover præsenteres den af Asus-chef Jonney Shih.

Zenbook S 13 OLED (UX5304) har nu erobret titlen som verdens slankeste ultrabærbare bærbare computer med OLED-skærm. Den er en centimeter tyk og vejer blot et kilo. Der er (selvfølgelig) tale om en EVO-certificeret PC med 13. generations Intel Core i7-processor. For en superlet maskine er lagerpladsen ret flot, nemlig 32 GB RAM og 1 TB SSD. OLED-skærmen har en respektabel opløsning på 2,8K (2880 x 1800). Prisen er ikke oplyst, men vi forventer en kilopris på linje med de fineste hvide trøfler.

Asus Zenbook S13 OLED er den tyndeste PC (med OLED-skærm) til dato. (Foto: Asus)

I samme serie finder vi også Zenbook 14X OLED (UX3404), der beskrives som en kompakt og højtydende bærbar computer, og Zenbook 14 Flip OLED (UP3404), der har 360-graders skærm. Zenbook 14X OLED har (op til) i9-13900H-processor, Nvidia GeForce RTX3050-grafik, 32 GB RAM og 1 TB SSD.

Zenbook 14 Flip. OLED. (Foto: Asus)

Ved eventet fremviste man også Vivobook S 14 OLED (K5404) og Vivobook S 15 OLED (K5504). De har (op til) 13. generations Intel Core i9 CPU og 120 Hz 2,8K-skærm. Begge modeller har 180-graders hængsel, der gør det muligt at lægge skærmen fladt mod bordet.

Vivobook 14 og 15 OLED. (Foto: Asus)

Under arrangementet annonceredes ligeledes Asus Lumina OLED, der er det nye navn for firmaets OLED-skærme. Asus Lumina OLED-skærmene er Pantone-validerede, VESA DisplayHDR True Black-certificerede og fabrikskalibrerede til Delta E<1.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    83 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

One more thing ...

Endelig en større MacBook Air

Den vildeste Mac der nogensinde er set

Slut med snaskede tastaturer

Spileksperter trækker i arbejdstøjet

Acer opgraderer til Wi-Fi 7

Scroll to Top