TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Roccat Kone XP i trådløs udgave

15 års forskning tog det, før den klassiske gamingmus Roccat Kone XP kom i en trådløs udgave.

forfatter
Publiceret 02/08/2022 - 09:46

Roccat Kone XP-musen er langt fra at være en nyhed. Faktisk er den så gammel, at den må betragtes som en klassiker. Men nu kapper den velkendte gamingmus forbindelsen – og kommer i en trådløs udgave, der logisk nok har fået navnet Roccat Kone XP Air.

I følge Roccat har det kostet 15 års forskning og udvikling at komme frem til det nuværende resultat. Musen kan både bruges med Bluetooth og med Roccats egen Stellar Wireless-teknologi, der lover forsinkelsesfri forbindelse.

Som dens forgænger har Kone XP Air 3D RGB-belysning optisk 19.000 DPI-sensor, samt optiske musetaster.

Kone XP Air fås i sort og hvid og kan købes for 1.349 kroner fra udgangen af august.

KoneXP Air Press Pic 14 3840x2160
Der er “3D-lys” i både mus og lader. (Foto: Roccat)

 

Annonce
forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

Sæt alting på ét stik En Thunderbolt 4 USB-dock giver din bærbare nye muligheder og skaber orden på skrivebordet.
Nej, USA forbyder IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheders fokus er på at stoppe salget af telekommunikationsudstyr og overvågningsteknologi fra fem navngivne kinesiske virksomheder.
Smæk på skærmen hos MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mere? Acer Swift 5 ligner og opfører sig som et direktørlegetøj. Men den koster så lidt, at de fleste kan være med.
Få den gamle PC på det hurtige net Netgear AXE3000 giver simpel adgang til det lynhurtige Wi-FI 6E med en USB 3.0-adapter.
Musestille fra Trust Hvis du - eller dine omgivelser - er generet af klaprende taster og klikkende museknapper, så har Trust et stilfærdigt bud.
Følg Lyd & Billede