TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Roccat Kone XP i trådløs udgave

15 års forskning tog det, før den klassiske gamingmus Roccat Kone XP kom i en trådløs udgave.

forfatter
Publiceret 02/08/2022 - 09:46

Roccat Kone XP-musen er langt fra at være en nyhed. Faktisk er den så gammel, at den må betragtes som en klassiker. Men nu kapper den velkendte gamingmus forbindelsen – og kommer i en trådløs udgave, der logisk nok har fået navnet Roccat Kone XP Air.

I følge Roccat har det kostet 15 års forskning og udvikling at komme frem til det nuværende resultat. Musen kan både bruges med Bluetooth og med Roccats egen Stellar Wireless-teknologi, der lover forsinkelsesfri forbindelse.

Som dens forgænger har Kone XP Air 3D RGB-belysning optisk 19.000 DPI-sensor, samt optiske musetaster.

Kone XP Air fås i sort og hvid og kan købes for 1.349 kroner fra udgangen af august.

KoneXP Air Press Pic 14 3840x2160
Der er “3D-lys” i både mus og lader. (Foto: Roccat)

 

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Den bedste til højopløst gaming? Hvis du ønsker en fantastisk spiloplevelse, og derudover neutrale og gode farver lige ud af kassen, så er dette skærmen for dig.
Wi-Fi 7 router til gaming Routeren kommer med nyt antennedesign og netværkshastighed på op til 19 Gbit/s.
Kan I høre mig derude? Jabra Speak2 er en ny generation af firmaets mødehøjttalere, der lover bedre lyd og naturlig samtale.
Remarkable 2 får endelig tastatur Tastatur og etui i ét.
lbpluss
Caffe latte-segmentets hedeste drøm 14” MacBook Pro med M2 Pro-processor er den bedste og hurtigste bærbare computer i sin prisklasse. Men Apple bør opgradere webkameraet.
Følg Lyd & Billede