Bil & Mobilitet Computer Fitness Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

reMarkable Type Folio: Det savnede tastatur

Tastatur og etui i ét.

Skrevet af / 07/03/2023 - 14:00
reMarkable Type Folio: Det savnede tastatur

Da vi testede den unikke Remarkable-tablet, hændte det, at vi savnede et tastatur. For som de fleste iPad-brugere vil have opdaget, er skærmtastaturet ikke særlig velegnet til længere tekster.

Nu er en iPad og en Remarkable 2 selvfølgelig også ganske forskellige. Sidstnævnte er en elektronisk skriveblok på steroider, med en meget følsom pen og en mængde funktioner, en analog skriveblok naturligvis ikke har.

Foto: Remarkable

Remarkables tastatur hedder Type Folio og kan også bruges som et sammenklappeligt etui. Eller folio, som Remarkable kalder det.

Det har ingen (og behøver egentlig heller ikke) trackpad, men det har taster i fuld størrelse med 1,3 mm vandring, og det bør kunne fungere godt til længere tekster, håber vi.

Foto: Remarkable

Sammen med pennen og touchskærmen er der bedre muligheder for små skriblerier, noter og illustrationer, som kan kombineres med tekst skrevet på Type Folio-tastaturet.

Det slanke tastatur, som altså samtidig er et etui, fås i sort eller sepiabrunt og har tastatur til alle nordiske sprog samt US/UK-engelsk, tysk, spansk og fransk.

Foto: Remarkable

Type Folio koster 199 euro og kan bestilles nu. Remarkable-kunder, der har et Connect-abonnement fra Remarkable inden den 6. marts 2023, kan logge ind på deres konto for at få en rabatkode til Type Folio.

Læs også:

reMarkable 2

Digital notesblok

En digital notesblok er en meget bedre idé, end det lyder. Især når den er så god som reMarkable 2.

Læs mere
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjakt.se

Den bedste budget-streamer

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Scroll to Top