Search
Generic filters

Pas på kroppen på hjemmekontoret

Ergonomisk tastatur med håndleds- og underarmsstøtte fra Logitech.

Imens det kan lyde behageligt at kunne arbejde hjemmefra i sit eget tempo og uden forstyrrelse fra kolleger, så er arbejdsmiljø ofte et ukendt begreb på hjemmekontoret. Og en hel dag bøjet over den bærbares lille skærm og med hænderne på det forkrampede tastatur er en sikker opskrift på nakke- og skuldersmerter.

Et eksternt tastatur kan være en hjælp, og Logitech har et, der lover at være ekstra ergonomisk. Logitech Ergo K860 lover at være en mere naturlig tasteoplevelse, så man kan arbejde mere produktivt. Ved at tilbyde bedre håndledsstøtte og dermed en reduceret muskelaktivitet skulle Ergo K860 give en mere afslappet holdning under skrivning.

De fleste mennesker bruger en tredjedel af deres liv på jobbet, så det er vigtigt, at de er komfortable, når de er i gang,” siger Lars Holm Lauridsen, som er global senior- og product manager hos Logitech. “ERGO K860 er designet, udviklet og testet efter kriterier sat af ledende ergoterapeuter, hvilket resulterer i en tasteoplevelse, der ikke går på kompromis med din produktivitet.”

Den kurvede, polstrede håndledshviler placerer underarmen lige oven over selve tastaturet, hvilket giver 54 % mere håndledsstøtte, samtidig med at det reducerer bøjningen i håndleddet med 25 %. Det justerbare håndfladeløfteelement holder dine håndled i en naturlig position, uanset om du sidder ned eller står op. ERGO K860 er certificeret af United States Ergonomics og er blevet testet og bedømt til at kunne holde til 10 millioner tastninger i sin levetid.

Pris og tilgængelighed
Logitech Ergo K860 er tilgængeligt nu. Ud over fysiske butikker kan det købes logitech.com. Vejledende udsalgspris er 899 kroner.

forfatter

John Alex Hvidlykke

Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.
  Ud over Elite 85t giver Jabra aktiv støjreduktion til de eksisterende Elite 75t og Elite Active 75t.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Acer ConceptD 500

  Vejl.pris 23499 kr En stilfuld dag på kontoret
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.