Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Pas på kroppen på hjemmekontoret

Ergonomisk tastatur med håndleds- og underarmsstøtte fra Logitech.

Skrevet af / 19/03/2020 - 09:00
Pas på kroppen på hjemmekontoret

Imens det kan lyde behageligt at kunne arbejde hjemmefra i sit eget tempo og uden forstyrrelse fra kolleger, så er arbejdsmiljø ofte et ukendt begreb på hjemmekontoret. Og en hel dag bøjet over den bærbares lille skærm og med hænderne på det forkrampede tastatur er en sikker opskrift på nakke- og skuldersmerter.

Et eksternt tastatur kan være en hjælp, og Logitech har et, der lover at være ekstra ergonomisk. Logitech Ergo K860 lover at være en mere naturlig tasteoplevelse, så man kan arbejde mere produktivt. Ved at tilbyde bedre håndledsstøtte og dermed en reduceret muskelaktivitet skulle Ergo K860 give en mere afslappet holdning under skrivning.

De fleste mennesker bruger en tredjedel af deres liv på jobbet, så det er vigtigt, at de er komfortable, når de er i gang,” siger Lars Holm Lauridsen, som er global senior- og product manager hos Logitech. “ERGO K860 er designet, udviklet og testet efter kriterier sat af ledende ergoterapeuter, hvilket resulterer i en tasteoplevelse, der ikke går på kompromis med din produktivitet.”

Den kurvede, polstrede håndledshviler placerer underarmen lige oven over selve tastaturet, hvilket giver 54 % mere håndledsstøtte, samtidig med at det reducerer bøjningen i håndleddet med 25 %. Det justerbare håndfladeløfteelement holder dine håndled i en naturlig position, uanset om du sidder ned eller står op. ERGO K860 er certificeret af United States Ergonomics og er blevet testet og bedømt til at kunne holde til 10 millioner tastninger i sin levetid.

Pris og tilgængelighed
Logitech Ergo K860 er tilgængeligt nu. Ud over fysiske butikker kan det købes logitech.com. Vejledende udsalgspris er 899 kroner.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

Farvel til iTunes på Windows

Asus med dobbelt-skærm er i Danmark

Se, dét kan man kalde harddisk-plads!

Praktisk Philips-skærm til hverdagsbrug

40 (!) nye AI-produkter fra Lenovo

Se, hvad Asus viste på CES

AI-computere og 3D-skærme

Ny tast på tastaturet!

Dell XPS-serien udvides

Alle de nye Intel Ultra-PC'er

Acer-bærbare med Ultra-kræfter

0
Scroll to Top