TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nyt Razer DeathStalker med lavere profil

Razer DeathStalker V2 er opdateret med lavere, lettere taster, der holder længere.

forfatter
Publiceret 01/08/2022 - 14:02

At rigtige mekaniske taster er langt bedre end de bobletastaturer, man finder i de fleste bærbare computere (og også de fleste løse PC-tastaturer), burde ikke overraske nogen. Men skal det være ekstra hurtigt og præcist, skal de mekaniske taster detekteres af infrarødt lys i stedet for elektriske kontakter. Det mener i hvert fald Razer, der i nogen tid har brugt optomekaniske taster i deres topmodeller.

Således også i de tre nye tastaturer, Razer har lanceret, henholdsvis DeathStalker V2, DeathStalker V2 Pro og DeathStalker V2 Pro Tenkeyless.

Fælles for alle tre modeller er optiske lavprofiltaster, hvor kontakten aflæses med infrarødt lys. Tasterne fås i to varianter: Med og uden mærkbart og hørbart klik.

Razer lover ultrapræcis aftastning og en lang levetid for kontakterne på 70 millioner tastetryk. Almindelige mekaniske taster har til sammenligning en fremtidsudsigt på 40-50 millioner tastetryk, før de giver op.

DeathStalker V2 Pro TKL 579 R1 GreenIndiocators
DeathStalker V2 Pro Tenkeyless er et optisk tastatur uden kabel og numeriske taster. (Foto: Razer)

De to Pro-versioner er trådløse tastaturer, mens den normale DeathStalker V2 er kablet. Tenkeyless-versionen er en kort udgave uden separate numeriske taster i højre side af tastaturet.

Vælger man batteridrift, er batteritiden 40 timer i det komplette tastatur og 50 timer i det forkortede.

Razer DeathStalker V2 Pro er tilgængeligt nu til €250, mens DeathStalker V2 Pro Tenkeyless og DeathStalker V2 kommer i sensommeren til henholdsvis €220 og €200.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Musemåtte med knivskarp stil Få Tron-stil på skrivebordet med Razers kæmpestore musemåtter med indbygget RGB-lys.
Kom i centrum på mødet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 at sætte dig i centrum på ...Zoom.
Kreative superkræfter Der er ikke sparet på noget som helst i MSI Creator Z17. Det kan mærkes på prisen.
90'erne har ringet: Winamp er tilbage I internettets barndom og skribentens ungdom var det Winamp, der styrede musikken til festen. Nu er afspilleren tilbage efter næsten 10 års fravær.
Nu er Samsungs nye gaming-skærm på hylderne De nye 4K-skærme Odyssey Neo G8 og Odyssey Neo G7 lover vild ydelse!
Kone dropper fast forbindelse 15 års forskning tog det, før den klassiske gamingmus Roccat Kone XP kom i en trådløs udgave.
Følg Lyd & Billede