TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nyt gaming-mærke under HP

HP supplerer nu sit eksisternde gamingmærke, Omen, med billigere modeller under navnet Victus by HP.

HP har allerede sit eget undermærke til gaming, kaldet Omen. Og de har haft en pæn succes med det. Nu udvider firmaet satsningen på spil; denne gang gælder det gamere med færre penge på opsparingen.

HP Omen 15 Laptop dc0805no Den billige Omen-model indeholder samme hardware som konkurrenterne, blot i en lidt billigere indpakning.

Det nye gaming-mærke får navnet Victus by HP. Den nye serie debuterer med en 16″ gaming-laptop, der logisk nok har fået navnet Victus by HP 16. Usædvanligt for gaming fås nyheden i tre farver, hvoraf ingen af dem er kulsort! Den fås i stedet i sølv, blå og hvid.

Maskinerne kommer i en række varianter med (op til) 11. generations i7-processorer fra Intel eller Ryzen 7 fra AMD. På grafiksiden går udvalget op til Nvidia GeForce RTX 3060 eller AMD Radeon RX 5500M. Skærmen er som nævnt 16″, og fås med opløsning og hastighed op til QHS @ 165 Hz.

Hvad prisen går op til, har vi ikke fået oplyst. Men den starter ved 5.799 kroner. Maskinerne er tilgængelige fra juni.

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.