TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ny alt-i-en med AI-assistent fra Lenovo

Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbejdsstation til (hjemme)kontoret, der lover at være både stærk og intelligent.

forfatter
Publiceret 25/07/2022 - 10:10

Selv om den er klejn af statur, skulle den nye Lenovo ThinkCentre neo 50a 24 være proppet med kontormuskler – og med intelligens tillige. Det er i hvert fald, hvad Lenovo lover i deres pressemeddelelse.

Maskinen har 16 GB hukommelse og en lagerkapacitet på (op til) 1 TB. Processoren 12. generations Intel Core H. Grafikkortet er et Intel Arc A370M, der ganske vist ikke er på højde med tungere 3D-kort fra Radeon eller Nvidia, men stadig er hurtigere end Intels integrerede Xeon-grafik. Som i øvrigt er fuldt tilstrækkeligt til det meste kontorarbejde.

Den 23,8 tommer store skærm lover bred visningsvinkel. Opløsningen er Full HD (1920 x 1080 pixels), hvilket er i den lave ende til arbejdsbrug. Men det vil sandsynligvis være reflekteret i prisen, når den senere bliver offentliggjort. Skærmen fås både med og uden touch-funktion.

Thinkcentre neo 50a Hero Front Facing Right KB Mouse
Thinkcentre neo 50a Hero Front Facing Right KB Mouse

Intelligent hjælp

Lenovo ThinkCentre  neo 50a 24 skulle også gøre arbejdsdagen lidt nemmere via indbygget kunstig intelligens. Det inkluderer blandt andet automatisk reduktion af støj og AI Meeting Manager med realtidsoversættelse, stemme til tekst-funktion og redigeringsværktøj til mødenoter. Det AI-chipstyrede IR-kamera i den adaptive skærm kan eksempelvis tilpasse lysstyrken efter omgivelserne eller dæmpe skærmens lys, når brugeren kigger væk.

ThinkCentre neo 50a 24 kommer på markedet til august 2022.

Annonce
forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

Smæk på skærmen hos MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mere? Acer Swift 5 ligner og opfører sig som et direktørlegetøj. Men den koster så lidt, at de fleste kan være med.
Musestille fra Trust Hvis du - eller dine omgivelser - er generet af klaprende taster og klikkende museknapper, så har Trust et stilfærdigt bud.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen lavet et hovedsæt til hjemmekontoret og arbejdspladsen.
Skarpeste ultrabærbare nogensinde Dell XPS 13 Plus er den knivskarpest designede ultrabook-computer, vi har set nogensinde. Næsten for designet faktisk.
Kontorudstyr behøver ikke være gråt Logitech lancerer nye webcams og headsets til kontoret - i friske farver
Følg Lyd & Billede