TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ny alt-i-en med AI-assistent fra Lenovo

Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbejdsstation til (hjemme)kontoret, der lover at være både stærk og intelligent.

forfatter
Publiceret 25/07/2022 - 10:10

Selv om den er klejn af statur, skulle den nye Lenovo ThinkCentre neo 50a 24 være proppet med kontormuskler – og med intelligens tillige. Det er i hvert fald, hvad Lenovo lover i deres pressemeddelelse.

Maskinen har 16 GB hukommelse og en lagerkapacitet på (op til) 1 TB. Processoren 12. generations Intel Core H. Grafikkortet er et Intel Arc A370M, der ganske vist ikke er på højde med tungere 3D-kort fra Radeon eller Nvidia, men stadig er hurtigere end Intels integrerede Xeon-grafik. Som i øvrigt er fuldt tilstrækkeligt til det meste kontorarbejde.

Den 23,8 tommer store skærm lover bred visningsvinkel. Opløsningen er Full HD (1920 x 1080 pixels), hvilket er i den lave ende til arbejdsbrug. Men det vil sandsynligvis være reflekteret i prisen, når den senere bliver offentliggjort. Skærmen fås både med og uden touch-funktion.

Thinkcentre neo 50a Hero Front Facing Right KB Mouse
Thinkcentre neo 50a Hero Front Facing Right KB Mouse

Intelligent hjælp

Lenovo ThinkCentre  neo 50a 24 skulle også gøre arbejdsdagen lidt nemmere via indbygget kunstig intelligens. Det inkluderer blandt andet automatisk reduktion af støj og AI Meeting Manager med realtidsoversættelse, stemme til tekst-funktion og redigeringsværktøj til mødenoter. Det AI-chipstyrede IR-kamera i den adaptive skærm kan eksempelvis tilpasse lysstyrken efter omgivelserne eller dæmpe skærmens lys, når brugeren kigger væk.

ThinkCentre neo 50a 24 kommer på markedet til august 2022.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kom i centrum på mødet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 at sætte dig i centrum på ...Zoom.
Kreative superkræfter Der er ikke sparet på noget som helst i MSI Creator Z17. Det kan mærkes på prisen.
Integreret arbejdshest til kontoret Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbejdsstation til (hjemme)kontoret, der lover at være både stærk og intelligent.
Ud af mørket Er du træt af billedstøj og matte, udtværede farver, så er Logitech Litra Glow et billigt bud på løsningen.
Dell-PC'er til hverdagsbehov Fornuft og genbrugsmaterialer er kodeordene for de nye Dell Inspiron-modeller til hjemmekontor og rygsæk.
Dell XPS med større minimalisme 2022-generationen af ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 gange længere ind til benet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend