Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny alt-i-en med AI-assistent fra Lenovo

Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbejdsstation til (hjemme)kontoret, der lover at være både stærk og intelligent.

Skrevet af / 25/07/2022 - 10:10
Ny alt-i-en med AI-assistent fra Lenovo

Selv om den er klejn af statur, skulle den nye Lenovo ThinkCentre neo 50a 24 være proppet med kontormuskler – og med intelligens tillige. Det er i hvert fald, hvad Lenovo lover i deres pressemeddelelse.

Maskinen har 16 GB hukommelse og en lagerkapacitet på (op til) 1 TB. Processoren 12. generations Intel Core H. Grafikkortet er et Intel Arc A370M, der ganske vist ikke er på højde med tungere 3D-kort fra Radeon eller Nvidia, men stadig er hurtigere end Intels integrerede Xeon-grafik. Som i øvrigt er fuldt tilstrækkeligt til det meste kontorarbejde.

Den 23,8 tommer store skærm lover bred visningsvinkel. Opløsningen er Full HD (1920 x 1080 pixels), hvilket er i den lave ende til arbejdsbrug. Men det vil sandsynligvis være reflekteret i prisen, når den senere bliver offentliggjort. Skærmen fås både med og uden touch-funktion.

Thinkcentre neo 50a Hero Front Facing Right KB Mouse
Thinkcentre neo 50a Hero Front Facing Right KB Mouse

Intelligent hjælp

Lenovo ThinkCentre  neo 50a 24 skulle også gøre arbejdsdagen lidt nemmere via indbygget kunstig intelligens. Det inkluderer blandt andet automatisk reduktion af støj og AI Meeting Manager med realtidsoversættelse, stemme til tekst-funktion og redigeringsværktøj til mødenoter. Det AI-chipstyrede IR-kamera i den adaptive skærm kan eksempelvis tilpasse lysstyrken efter omgivelserne eller dæmpe skærmens lys, når brugeren kigger væk.

ThinkCentre neo 50a 24 kommer på markedet til august 2022.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Glasklar PC-skærm med AI

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top