Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nu forsvinder iTunes også fra Windows-computere

Apple Music, Apple TV og Apple Devices kommer endelig til Windows.

Skrevet af / 11/02/2024 - 11:05
Nu forsvinder iTunes også fra Windows-computere

iTunes-programmet blev introduceret i 2001 som en måde at afspille musik på Mac-computere. Med tiden fik det flere og flere funktioner, bl.a. synkronisering med iPods og iPhones. Men det blev også rodet, langsomt, og få var særligt glade for det i sidste ende. I 2019 stoppede Apple med at levere det på nye Mac-computere og erstattede det med specialiserede apps til musik, video og synkronisering. Og nu er det endelig også tid til Windows.

Microsoft annoncerede planer om Apple Music- og Apple TV-apps til Microsoft Store i 2022. For et år siden var der preview-versioner, mere eller mindre beta-versioner, som er blevet opdateret flere gange siden da. Men nu er det tid til at lancere de nye apps for alvor.

(Screenshot: Apple)

Apple Music bruges til at lytte til og administrere musikken i dit iTunes-bibliotek, herunder købt musik. Du kan også streame musik fra Apple Music-tjenesten.

Apple TV lader dig se og administrere film og tv-serier fra iTunes samt streame video fra filmtjenesten Apple TV+.

Apple Devices-app’en lader dig nu opdatere, sikkerhedskopiere og gendanne din iPhone og iPad fra din computer samt synkronisere indhold fra din pc.

For at bruge de nye apps skal du køre Windows 10 eller nyere. Hvis du har en ældre udgave af Windows, kan du fortsætte med at bruge iTunes. Du kan downloade Apple Music, Apple TV og Apple Devices fra Microsoft Store.

Læs også Apples nye TV-app lanceret i Danmark Apples nye TV-app er nu tilgængelig i Danmark via en række enheder, deriblandt Samsungs smart-TV’er.

Du kan finde flere oplysninger og instruktioner til de nye apps her.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jensen Huang Superstar

Krig på AI-processorer

Asus går all-in på AI

Google skal lave AR-briller

ICQ-chat lukker ned

Copilot+ et "mareridt for privatlivets fred"

Populær bar får efterfølger

Ingen M4 til stationære Mac'er i år

Nu kommer de hurtige, intelligente PC'er

Dell Inspiron: Fleksible laptops til skrivebordet

Små og stærke PC'er i grønt look

Har du lyst til en hurtigere computer?

Scroll to Top