Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

MWC 2022: To nye Galaxy-bærbare fra Samsung

Den første store lancering på årets Mobile World Congress kom fra Samsung, der stadig satser på at gøre sig gældende på pc-markedet.

Skrevet af / 27/02/2022 - 19:00
MWC 2022: To nye Galaxy-bærbare fra Samsung

Indtil det sidste var det usikkert, om årets store mobilmesse i Barcelona overhovedet ville finde sted. I 2020 blev Mobile World Congress i Barcelona aflyst i sidste øjeblik på grund af den truende coronapandemi, og i 2021 blev messen afholdt om sommeren, men med meget få deltagere, da stort set alle større udstillere meldte afbud.

Galaxy Book2 Pro kommer i farverne silver og graphite samt i to versioner med hhv. 13,3 og 15,6 tommers skærm. (Foto: Samsung)

Men i år løber Mobile World Congress af stablen. Ikke helt som den plejer, da man skal gå med mundbind alle steder og dagligt er forpligtet til at indberette sin sundhedsstatus til arrangørerne, men mange store firmaer, bl.a. Samsung, er til stede på messen med en stand, og den sydkoreanske elektronikgigant havde da også gemt et par produkter til dagens lancering efter at have lanceret Galaxy S22-serien af smartphones tidligere på måneden.

Denne Galaxy Unpacked-begivenhed var dog også kun virtuel og også temmelig kortvarig, da Samsung kun havde to nye produkter på programmet – nemlig de to Windows-bærbare Galaxy Book2 Pro og Galaxy Book2 Pro 360.

Alle de nye Galaxy Book2-modeller har fingeraftrykslæser integreret i tastaturet. (Foto: Samsung)

De to computere er efterfølgere til den serie af Galaxy-bærbare, som Samsung lancerede sidste år, og der er primært tale om forsigtige opgraderinger.

Læs også Samsung Galaxy Book er tilbage Samsung har netop lanceret Galaxy Book, Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360.

Både Samsung Galaxy Book2 Pro og Galaxy Book2 Pro 360 kommer således nu med 12. generations Intel Core-processorer, ligesom begge modeller nu også kommer med Windows 11.

Det indbyggede webkamera er også blevet opgraderet fra 720p til 1080p, mens de fleste andre specifikationer er forblevet de samme. Ligesom sidste år er alle Galaxy Book-modeller bygget med AKG-højtalere og mulighed for Dolby Atmos.

Således kommer både Galaxy Book2 Pro og Galaxy Book2 Pro 360 begge i to versioner med hhv. 13,3 og 15,6 tommers Super AMOLED-skærm med FHD-opløsning (1920 x 1080), og brugerne kan vælge imellem 8, 16 og 32 GB RAM samt mellem 256, 512 GB og 1 TB indbygget lager.

Maskinerne vil kunne oplades lynhurtigt med den medfølgende 65 watt oplader. Samsung lover desuden, at de bærbare computere kan holde strøm i op til 21 timer på en opladning.

Hybridmodellen Samsung Galaxy Book2 Pro 360 kommer også med S-Pen. (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Book2 Pro vil komme i farverne silver og graphite, mens Galaxy Book2 Pro 360 også kommer i en mere farvestrålende burgundy. Alle produkter vil være tilgængelige fra april måned.

Galaxy Book2 Pro 360 har en vejledende pris fra 10.499 kroner, mens prisen for Galaxy Book2 Pro starter fra 9.799 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Små og stærke PC'er i grønt look

Har du lyst til en hurtigere computer?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

AOC bliver seriøse

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Lyd & Billede
Scroll to Top