TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

MWC 2022: To nye Galaxy-bærbare fra Samsung

Den første store lancering på årets Mobile World Congress kom fra Samsung, der stadig satser på at gøre sig gældende på pc-markedet.

forfatter
Publiceret 27/02/2022 - 19:00

Indtil det sidste var det usikkert, om årets store mobilmesse i Barcelona overhovedet ville finde sted. I 2020 blev Mobile World Congress i Barcelona aflyst i sidste øjeblik på grund af den truende coronapandemi, og i 2021 blev messen afholdt om sommeren, men med meget få deltagere, da stort set alle større udstillere meldte afbud.

Galaxy Book2 Pro kommer i farverne silver og graphite samt i to versioner med hhv. 13,3 og 15,6 tommers skærm. (Foto: Samsung)

Men i år løber Mobile World Congress af stablen. Ikke helt som den plejer, da man skal gå med mundbind alle steder og dagligt er forpligtet til at indberette sin sundhedsstatus til arrangørerne, men mange store firmaer, bl.a. Samsung, er til stede på messen med en stand, og den sydkoreanske elektronikgigant havde da også gemt et par produkter til dagens lancering efter at have lanceret Galaxy S22-serien af smartphones tidligere på måneden.

Denne Galaxy Unpacked-begivenhed var dog også kun virtuel og også temmelig kortvarig, da Samsung kun havde to nye produkter på programmet – nemlig de to Windows-bærbare Galaxy Book2 Pro og Galaxy Book2 Pro 360.

Alle de nye Galaxy Book2-modeller har fingeraftrykslæser integreret i tastaturet. (Foto: Samsung)

De to computere er efterfølgere til den serie af Galaxy-bærbare, som Samsung lancerede sidste år, og der er primært tale om forsigtige opgraderinger.

Læs også Samsung Galaxy Book er tilbage Samsung har netop lanceret Galaxy Book, Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360.
Samsung Galaxy Book

Både Samsung Galaxy Book2 Pro og Galaxy Book2 Pro 360 kommer således nu med 12. generations Intel Core-processorer, ligesom begge modeller nu også kommer med Windows 11.

Det indbyggede webkamera er også blevet opgraderet fra 720p til 1080p, mens de fleste andre specifikationer er forblevet de samme. Ligesom sidste år er alle Galaxy Book-modeller bygget med AKG-højtalere og mulighed for Dolby Atmos.

Således kommer både Galaxy Book2 Pro og Galaxy Book2 Pro 360 begge i to versioner med hhv. 13,3 og 15,6 tommers Super AMOLED-skærm med FHD-opløsning (1920 x 1080), og brugerne kan vælge imellem 8, 16 og 32 GB RAM samt mellem 256, 512 GB og 1 TB indbygget lager.

Maskinerne vil kunne oplades lynhurtigt med den medfølgende 65 watt oplader. Samsung lover desuden, at de bærbare computere kan holde strøm i op til 21 timer på en opladning.

Hybridmodellen Samsung Galaxy Book2 Pro 360 kommer også med S-Pen. (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Book2 Pro vil komme i farverne silver og graphite, mens Galaxy Book2 Pro 360 også kommer i en mere farvestrålende burgundy. Alle produkter vil være tilgængelige fra april måned.

Galaxy Book2 Pro 360 har en vejledende pris fra 10.499 kroner, mens prisen for Galaxy Book2 Pro starter fra 9.799 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dell-PC'er til fleksibelt arbejde Dell satser på den såkaldte hybride arbejdsplads - hvor man ikke kun arbejder på kontoret, men hvorsomhelst.
Smart kamera til møderummet Det er slut med at gemme sig for kameraet, når det holdes videomøder.
Jabras webcam er både smukt og klogt Jabra Panacast 20 giver de hidtil bedste billeder, vi har set til prisen. Og det er ekstra plus, at det nærmest er elegant.
Den stærkeste tablet nogensinde Asus ROG Flow Z13 er skabt til gaming – men perfekt til talknusning.
Lyd & Billede fylder 30 år 30 år med hi-fi, forbrugerelektronik og ny teknologi.
MWC 2022: Lenovo-PC'er i stride strømme Lenovo præsenterer PC'er i alle produktserier under MWC, de fleste med frit valg mellem Intel og AMD.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend