Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

MWC 2022: Gaming behøver ikke være dyrt

Lenovo lover spilcomputere til SU-venlige priser med IdeaPad gaming 3.

Skrevet af / 02/03/2022 - 11:42
MWC 2022: Gaming behøver ikke være dyrt

Ved siden af en strøm af bærbare til arbejdsbrug, som vi skrev om i går, lancerede Lenovo også nogle PC’er til hjemlig fornøjelse på MWC i Barcelona . Og priserne virker langtfra afskrækkende. De begynder fra omkring 7.500-8.000 danske kroner.

De to nye gaming-laptops IdeaPad Gaming 3i og IdeaPad Gaming 3 loves at have gaming- og grafikkraft nok til at kunne imponere både med- og modspillere – og stadig være transportable nok til at tage med under armen på vej til klasselokalet eller det næste LAN-party.

I følge pressemeddelelsen er de nye PC’er “mere kraftfulde end en ultrabook”, når det gælder de nye spil. Hvilket givetvis er sandt, da netop spil ikke er ultrabooks stærke side.

16 IdeaPad Gaming 3 Gen7 Rear
Udstødningsrør. IdeaPad 3 har et bagparti, der ville passe på en Ford Thunderbird. (Foto: Lenovo)

Computerne kører Windows 11 og fås med enten 12. generations Intel Core i7-processorer eller AMD Ryzen 6000. Skærmene har fornuftig 165 Hz opdateringshastighed. Og vi kan endelig begynde at betragte Full HD som fortid. Opløsningen er enten WQHD+ (2560 x 1600 pixel) i 16-tommers udgaven eller WQHD (2560 x 1440 pixel) i og 15,6-tommers versionen. Selv om det lille “op til” stadig viser, at det kun gælder topmodellerne.

Grafikortet er – op til – Nvidia GeForce RTX 3060. Men de startpriser, der er citeret herunder, gælder rimeligvis mere ydmyge modeller.

Priser og tilgængelighed

Topmodellen på 16 tommer starter ved EUR 1.099 inklusive moms. Intel-udgaven kommer til juni, mens AMD-versionen er klar en måned senere.

Den lidt mindre 15,6″ kommer til til at koste fra EUR 999 inklusive moms. Her er Intel-versionen klar til maj, mens AMD leveres fra juni.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • EFTERÅRS TILBUD
    4 UGER 4 KR

    Fornyes efter 4 uger, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    83 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Ny kompakt Surface-laptop

Orbi 970: Det vildeste mesh-netværk, vi har hørt om

Avanceret køler fra MSI gør computeren bedre

Thunderbolt 5 er fantastisk!

Online interaktiv touchskærm

Farvel til Cortana

Lyd & Billede
Scroll to Top