TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Musen skal ingen steder

Hold armen i ro, og spar plads på skrivebordet med ergonomisk trackball.

Hvis du ikke har plads på hjemmekontoret til en musemåtte på størrelse med en skovtursdug, har Logitech et ergonomisk alternativ.

Ergo M575 Wireless Trackball er en trådløs trackball med tommelfingerstyring. Da man styrer markøren ved at bevæge en kugle, slipper man for at bevæge armen, og derfor forbliver ens hånd og underarm afslappet. Det medfølgende AA-batteri holder op til 24 måneder.

“Da distancearbejdet fortsætter, er ergonomi og komfort ved skrivebordet vigtigere end nogensinde før,” siger Delphine Donne-Crock, General Manager for Creativity and Productivity hos Logitech.

Med en trackball holdes armen i ro, mens man arbejder. (Foto: Logitech)

Den nye trackball er ikke blot ergonomisk korrekt, men også miljøvenlig. Den grafitgrå udgave er lavet af 50 % genbrugsplast, imens den off-white model er af 21 % genbrugsplast.

Prise og tilgængelighed
Logitech ERGO M575 trackball kan købes nu og koster 399 kroner.

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.