BLACK WEEK TILBUD PÅ LYD & BILLEDE. 30% BARE DENNE UGE! SE TILBUDET HER!

Musen skal ingen steder

Hold armen i ro, og spar plads på skrivebordet med ergonomisk trackball.

Hvis du ikke har plads på hjemmekontoret til en musemåtte på størrelse med en skovtursdug, har Logitech et ergonomisk alternativ.

Ergo M575 Wireless Trackball er en trådløs trackball med tommelfingerstyring. Da man styrer markøren ved at bevæge en kugle, slipper man for at bevæge armen, og derfor forbliver ens hånd og underarm afslappet. Det medfølgende AA-batteri holder op til 24 måneder.

“Da distancearbejdet fortsætter, er ergonomi og komfort ved skrivebordet vigtigere end nogensinde før,” siger Delphine Donne-Crock, General Manager for Creativity and Productivity hos Logitech.

Med en trackball holdes armen i ro, mens man arbejder. (Foto: Logitech)

Den nye trackball er ikke blot ergonomisk korrekt, men også miljøvenlig. Den grafitgrå udgave er lavet af 50 % genbrugsplast, imens den off-white model er af 21 % genbrugsplast.

Prise og tilgængelighed
Logitech ERGO M575 trackball kan købes nu og koster 399 kroner.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Du kan finde gode smartphones til gode priser på Black Friday, men forhandlerne forsøger også at slippe af med de mest usælgelige varer. Sådan undgår du fejlkøb.
  Nu kan du spare mange penge på et nyt kamera.
  Nu er det kun tre uger til, at vi igen kan grine og græde med den charmerende Johanne & co.
  Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse højttalere.
  Popprinsessen går i helt nye veje – nu på Disney+.
  Den taiwanske knallert- og motorcykelproducent afslører deres elektriske scooter KYMCO F9 i morgen.
  Undgå fejlkøb i løbet af Black Week – gå efter vores testvindere!
  Fujifilm GFX100 får hele 400 megapixel!

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Acer ConceptD 500

  Vejl.pris 23499 kr En stilfuld dag på kontoret
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.