TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Lego fremviser “Halloween-PC” bygget af 20.000 klodser

Med Halloween lige om hjørnet, afslører Lego deres hidtil mest skumle (?) bygningsværk.

forfatter
Publiceret 26/10/2022 - 09:00

Et PC-kabinet bygget af Lego-klodser? Ja, så har vi set dét med! I anledning af Halloween d. 31. oktober 2022, har Lego lavet deres egen gaming-PC, nærmere bestemt et ‘rædselskabinet’…

Gaming-PC bygget af 20.000 Lego-klodser

Halloween-PC’en er lavet som et gigantisk spøgelseshus: Uden at vi kan påberåbe os at være Lego-eksperter (!), ser det ud til at være inspireret af Lego-sættet Haunted House #10273 – hvor denne udgave blot er væsentlig større og dyrere.

Halloween-PC’en består af ikke færre end 20.000 klodser, og er fuld af fæle lumskheder på indersiden, udover at være hardware i absolut topklasse. Grafikken håndteres af et NVIDIA GeForce RTX 3090, mens hovedprocessoren er en 16-kerners Intel i9-12900KF. Lego har desuden udstyret rædselskabinettet med vandkøling, så de højtydende komponenter kan holde sig kølige under krævende spilleseancer. Der sidder blandt andet en kæmpe edderkop i vandtanken.

Men kan man købe den…?

Lego PC’en er nok først og fremmest et PR-stunt for at markere Halloween, og det er næppe sandsynligt at Halloween-kabinettet sættes til salg. Men det kan muligvis inspirere nogen til at bygge noget lignende?

Du kan få et glimt af PC’en i denne video, som Lego for nylig postede på Instagram:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEGO (@lego)

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

Skal der ligge en ny laptop under juletræet? Så se her Er du træt af den gamle sløve computer? Vi har samlet de bedste bud på nye bærbare.
Orbi 860: Internet for de krævende Netgears næstdyreste mesh-netværk er nu opgraderet til Orbi 860. Med 10 gigabit port.
Apple Self Service Repair kommer til Sverige Kunder i Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Polen, Spanien, Sverige og Storbritannien kan nu købe originale reservedele og værktøjer fra Apple.
Sæt alting på ét stik En Thunderbolt 4 USB-dock giver din bærbare nye muligheder og skaber orden på skrivebordet.
Nej, USA forbyder IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheders fokus er på at stoppe salget af telekommunikationsudstyr og overvågningsteknologi fra fem navngivne kinesiske virksomheder.
Smæk på skærmen hos MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.
Følg Lyd & Billede