TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Lego fremviser “Halloween-PC” bygget af 20.000 klodser

Med Halloween lige om hjørnet, afslører Lego deres hidtil mest skumle (?) bygningsværk.

forfatter
Publiceret 26/10/2022 - 09:00

Et PC-kabinet bygget af Lego-klodser? Ja, så har vi set dét med! I anledning af Halloween d. 31. oktober 2022, har Lego lavet deres egen gaming-PC, nærmere bestemt et ‘rædselskabinet’…

Gaming-PC bygget af 20.000 Lego-klodser

Halloween-PC’en er lavet som et gigantisk spøgelseshus: Uden at vi kan påberåbe os at være Lego-eksperter (!), ser det ud til at være inspireret af Lego-sættet Haunted House #10273 – hvor denne udgave blot er væsentlig større og dyrere.

Halloween-PC’en består af ikke færre end 20.000 klodser, og er fuld af fæle lumskheder på indersiden, udover at være hardware i absolut topklasse. Grafikken håndteres af et NVIDIA GeForce RTX 3090, mens hovedprocessoren er en 16-kerners Intel i9-12900KF. Lego har desuden udstyret rædselskabinettet med vandkøling, så de højtydende komponenter kan holde sig kølige under krævende spilleseancer. Der sidder blandt andet en kæmpe edderkop i vandtanken.

Men kan man købe den…?

Lego PC’en er nok først og fremmest et PR-stunt for at markere Halloween, og det er næppe sandsynligt at Halloween-kabinettet sættes til salg. Men det kan muligvis inspirere nogen til at bygge noget lignende?

Du kan få et glimt af PC’en i denne video, som Lego for nylig postede på Instagram:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEGO (@lego)

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Den bedste til højopløst gaming? Hvis du ønsker en fantastisk spiloplevelse, og derudover neutrale og gode farver lige ud af kassen, så er dette skærmen for dig.
Wi-Fi 7 router til gaming Routeren kommer med nyt antennedesign og netværkshastighed på op til 19 Gbit/s.
Kan I høre mig derude? Jabra Speak2 er en ny generation af firmaets mødehøjttalere, der lover bedre lyd og naturlig samtale.
Remarkable 2 får endelig tastatur Tastatur og etui i ét.
lbpluss
Caffe latte-segmentets hedeste drøm 14” MacBook Pro med M2 Pro-processor er den bedste og hurtigste bærbare computer i sin prisklasse. Men Apple bør opgradere webkameraet.
Følg Lyd & Billede