Search
Generic filters

Hurtige forårsmodeller fra MSi

Taiwanesiske MSi opgraderer med GeForce RTX Super og 10. generations Intel-processorer.

Som det vil være trofaste læsere bekendt, har Intel og Nvidia netop lanceret deres nyeste generation af henholdsvis processorer og grafikkort. Det udløser en strøm af nye modeller fra alle de førende PC-producenter. Således også MSi.

Hos MSi finder man den nye teknologi i tre modelserier: Den slanke GS66-gaming laptop, den lidt tungere GS66, der ligeledes er til gamere. Samt Creator 17, der henvender sig til “digitale indholdsskabere.”

GE66 Stealth (Foto MSi)

GS66 Stealth-maskinerne har alle en 15,6″ skærm i Full HD-opløsning. På de dyreste modeller arbejder den med 300 Hz opdateringshastighed, imens de mindre kostbare må “nøjes” med 240 Hz. Grafikkortet er i topmodellerne det nye Nvidia GeForce RTX 2080 Super, der skulle være 25% hurtigere end et almindeligt RTX 2080-kort. Alt efter pris fås forskellige GS66 Stealth-modeller med op til 10. generations Intel Core i9-processor. Men så nærmer prisen sig også 30.000 danske kroner.

GE66 Raider (Foto MSi)

GE66 Raider er med deres RGB-besatte kabinetter lidt mere flamboyante at se på end de sorte Stealth-modeller. Her finder man Core i9- og i7-processorer og GeForce RTX 2070-grafikkort. I topmodellen i Super-udgaven. Skærmen, der ligeledes er på 15,6″, har på begge udgaver 240 Hz opdateringsfrekvens. Prisen på topmodellen ligger lige over 20.000 kroner.

Creator 17 (Foto MSi)

Creator 17 er beregnet til professionelle grafikere, og andre, der har brug for grafiske muskler. Og som har en arbejdsgiver til at betale for det. Da det er en arbejdsmaskine, er skærmen en 17,3 tommers 4K-skærm. Grafikkortet er Nvidia GeForce RTX 2080 Super. Processoren er en 10. generations Intel Core i7, og der er 2 TB lager. Prisen bliver lige over 30.000 kroner.

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  AOC CQ27G2U

  Vejl.pris 2539 kr Buet gaming-skærm til flad pris

  MSi MAG272CQR

  Vejl.pris 3390 kr Biografoplevelse til dine spil

  Alienware M15 R2 (n00awm15r207)

  Vejl.pris 21601 kr Overjordisk smuk Alienware

  Sennheiser GSP 670

  Vejl.pris 2600 kr Sci-fi-stil og hi-fi-lyd
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.