TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Huawei-skærme til alvor og spas

Huawei er ikke kun mobil- og PC-producent. Det viser de med to nye skærme til henholdvis (hjemme)kontoret og gamerhulen.

forfatter
Publiceret 20/06/2021 - 08:00

Huawei MateView og MateView GT er de første separate PC-skærme fra virksomheden. Med lanceringen træder Huawei også ind på et nyt marked, og for at gøre opgaven ekstra stor satser de både på skærme til kontorbrug og til underholdning.

Huawei MateView har et 28-tommers 3:2-panel, der understøtter en opløsning på 3840 × 2560 pixel. Skærmen understøtter ikke kun kabelforbindelser; man kan forbinde sin mobiltelefon, laptop eller tablet til skærmen trådløst.

Huawei MateView understøtter en opløsning på 4K i bredden, men er højere. (Foto: Huawei)

Bag på skærmen finder man et alsidigt udvalg af porte, herunder to USB-C-porte, to USB-A-porte, en HDMI-port, en Mini DisplayPort og et 3,5 mm lydstik.

Huawei MateView GT er firmaets første gaming-skærm. Den er en 34″ buet ultrawide-skærm med en opdateringshastighed og en opløsning på 3440 x 1440 pixel. Opdateringshastigheden er høj for en så stor og højopløst skærm, nemlig 165 Hz.

Huawei MateViews GT er en 38″ skærm med både høj opløsning og fornuftig hastighed. (Foto: Huawei)

Pris og tilgængelighed

Huawei MateView kommer til at koste 4.999 kroner. Huawei MateView GT vil koste 3.999 kroner.

Begge skærme kommer i handlen til efteråret.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Opdateret Asus-bærbar klar til Norden Den nye 14" model kommer i to udgaver med henholdsvis Intel- og AMD-processor.
Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Skærmen er det bedste ved den HP’s luksusflyder har en lækker UHD+ skærm, der vil glæde grafikere. Men kræfterne står ikke mål med prisen.
Broadcast-studie til skrivebordet Har du en youtuber, twitcher eller podcaster i maven, kan Razers hybride lydmikser samle trådene.
Philips lover superfarver med deres første OLED PC-skærm Philips Momentum 8000 er en 27 tommers 4K-monitor med OLED-panel og perfekt sortniveau, og vi bliver lovet exceptionelle farver.
Slanke syvere fra Lenovo Lenovo Yoga 7 fås i så mange udgaver, at der stort set er en til enhver situation.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend