Nyhed

Huawei-skærme til alvor og spas

Huawei er ikke kun mobil- og PC-producent. Det viser de med to nye skærme til henholdvis (hjemme)kontoret og gamerhulen.
forfatter

Huawei MateView og MateView GT er de første separate PC-skærme fra virksomheden. Med lanceringen træder Huawei også ind på et nyt marked, og for at gøre opgaven ekstra stor satser de både på skærme til kontorbrug og til underholdning.

Huawei MateView har et 28-tommers 3:2-panel, der understøtter en opløsning på 3840 × 2560 pixel. Skærmen understøtter ikke kun kabelforbindelser; man kan forbinde sin mobiltelefon, laptop eller tablet til skærmen trådløst.

Huawei MateView understøtter en opløsning på 4K i bredden, men er højere. (Foto: Huawei)

Bag på skærmen finder man et alsidigt udvalg af porte, herunder to USB-C-porte, to USB-A-porte, en HDMI-port, en Mini DisplayPort og et 3,5 mm lydstik.

Huawei MateView GT er firmaets første gaming-skærm. Den er en 34″ buet ultrawide-skærm med en opdateringshastighed og en opløsning på 3440 x 1440 pixel. Opdateringshastigheden er høj for en så stor og højopløst skærm, nemlig 165 Hz.

Huawei MateViews GT er en 38″ skærm med både høj opløsning og fornuftig hastighed. (Foto: Huawei)

Pris og tilgængelighed

Huawei MateView kommer til at koste 4.999 kroner. Huawei MateView GT vil koste 3.999 kroner.

Begge skærme kommer i handlen til efteråret.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.