Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Nyhed

HP-laptop på under et kilo

HP Pavilion Aero 13 sniger sig ned under det magiske kg - uden at prisen bliver tung.

Skrevet af / 04/07/2021 - 07:00
HP-laptop på under et kilo

HP har netop lanceret en ny computer. Det er i sig selv ikke noget særsyn, da HP er blandt de mest produktive på det punkt. Men HP Pavilion Aero 13 gør sig bemærket ved en vægt på under et kg.

Trods den lave vægt er der blevet plads til en fornuftig processor, nemlig AMD Ryzen 7-5800U. Grafikken er AMD Radeon, men da der ikke specificeres yderligere, er der nok tale om integreret grafik med delt RAM. Hvilket kan være helt OK til dagligdags brug. Og her handler det om en maskine, der først og fremmest skal være til at tage med overalt. Og være til at betale.

HP Pavilion Aero 13 fås i fire farver. (Foto: HP)

Det er sparsomt med konkrete oplysninger om konfigurationer og ditto priser. Men da priserne starter meget lavt, ser Pavilion Aero 13 ud til at blive blandt de billigste superlette laptops til dato.

Derudover er Pavilion Aero 13 den første bærbar i HP’s Pavilion-serie, der kommer med et fuldt magnesium-aluminiums kabinet. Hvilket kan være med til at forklare den lave vægt på “under et kg.” Hvad vægten præcis er, har vi dog ikke kunnet få oplyst. Men selv om den nok kun lige akkurat sniger sig under de magiske 1.000 gram, er det flot.

Kabinettet er i en aluminium-magnesiumlegering. (Foto: HP)

Pris og tilgængelighed
HP Pavilion Aero 13 er tilgængelig i juli til en pris, der begynder ved 4.499 kroner. Den nye HP Pavilion Aero 13 kommer i fire forskellige farvemuligheder: rose gold, warm gold, keramisk hvid og sølv.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Glasklar PC-skærm med AI

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top