TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

HP-laptop på under et kilo

HP Pavilion Aero 13 sniger sig ned under det magiske kg - uden at prisen bliver tung.

forfatter
Publiceret 04/07/2021 - 07:00

HP har netop lanceret en ny computer. Det er i sig selv ikke noget særsyn, da HP er blandt de mest produktive på det punkt. Men HP Pavilion Aero 13 gør sig bemærket ved en vægt på under et kg.

Trods den lave vægt er der blevet plads til en fornuftig processor, nemlig AMD Ryzen 7-5800U. Grafikken er AMD Radeon, men da der ikke specificeres yderligere, er der nok tale om integreret grafik med delt RAM. Hvilket kan være helt OK til dagligdags brug. Og her handler det om en maskine, der først og fremmest skal være til at tage med overalt. Og være til at betale.

HP Pavilion Aero 13 fås i fire farver. (Foto: HP)

Det er sparsomt med konkrete oplysninger om konfigurationer og ditto priser. Men da priserne starter meget lavt, ser Pavilion Aero 13 ud til at blive blandt de billigste superlette laptops til dato.

Derudover er Pavilion Aero 13 den første bærbar i HP’s Pavilion-serie, der kommer med et fuldt magnesium-aluminiums kabinet. Hvilket kan være med til at forklare den lave vægt på “under et kg.” Hvad vægten præcis er, har vi dog ikke kunnet få oplyst. Men selv om den nok kun lige akkurat sniger sig under de magiske 1.000 gram, er det flot.

Kabinettet er i en aluminium-magnesiumlegering. (Foto: HP)

Pris og tilgængelighed
HP Pavilion Aero 13 er tilgængelig i juli til en pris, der begynder ved 4.499 kroner. Den nye HP Pavilion Aero 13 kommer i fire forskellige farvemuligheder: rose gold, warm gold, keramisk hvid og sølv.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Opdateret Asus-bærbar klar til Norden Den nye 14" model kommer i to udgaver med henholdsvis Intel- og AMD-processor.
Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Skærmen er det bedste ved den HP’s luksusflyder har en lækker UHD+ skærm, der vil glæde grafikere. Men kræfterne står ikke mål med prisen.
Broadcast-studie til skrivebordet Har du en youtuber, twitcher eller podcaster i maven, kan Razers hybride lydmikser samle trådene.
Philips lover superfarver med deres første OLED PC-skærm Philips Momentum 8000 er en 27 tommers 4K-monitor med OLED-panel og perfekt sortniveau, og vi bliver lovet exceptionelle farver.
Slanke syvere fra Lenovo Lenovo Yoga 7 fås i så mange udgaver, at der stort set er en til enhver situation.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend