Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Hold Teams-møder i 4K med Poly Studio X52

Poly Studio X52 er en AI-styret videobar til de mellemstore videomøder.

Skrevet af / 10/07/2023 - 15:41
Hold Teams-møder i 4K med Poly Studio X52

Selv om de fleste er tilbage på kontoret, er behovet for digitale mødeløsninger bizart nok kun blevet større. For imens alle kunne se og høre hinanden nogenlunde acceptabelt, da vi sad adskilte bag hver sin skærm i coronatiden, er det svært for kamera og mikrofon at indfange alle deltagerne rundt om bordet i firmaets store mødelokale. Til ulempe for de, der sidder bag skærmene derhjemme og prøver at følge med.

De fleste er tilbage på kontoret igen. Men for de, der sidder hjemme eller i andre afdelinger, er det svært at følge med i, hvad er sker ved et stort mødebord i hovedafdelingen. (Foto: Poly)

HP-ejede Poly lover nu at forbedre den virtuelle oplevelse på de lidt større møder. Poly Studio X52 er en alt-i-en-videobar. Den nye Poly DirectorAI smart-kamerateknologi giver også automatiserede kameraindstillinger, enten for en hel gruppe, taleren eller individuel indramning. Kameraet har høj opløsning (4K/20Mp), hvilket burde give et klarere billede af hver enkelt mødedeltager. Kameraet dækker angiveligt også dem, der sidder lidt længere væk fra kameraet, uden sløring.

Andre opdateringer omfatter Poly DirectorAI Perimeter-funktionen, der følger hver enkelt deltager, så de kan bringes frem på skærmen, når de har ordet. Funktionen registrerer også mødelokalets dimensioner, så folk på den anden side af glasvægge ikke uforvarende kommer med i billedet.

Oban_Studio_X52_Sand_Catalog_FrontLeft_MonitorClamp Oban_Studio_X52_Sand_LensExploded
<
>
Kameraet har en opløsning på 4K, og kunstig intelligens hjælper med til at finde de vigtige detaljer. (Foto: Poly)

Poly Studio X52 er certificeret til de fleste mødeplatforme, man kan komme i tanke om: Google Meet, Microsoft Teams og Zoom. Og godkendelsen til BlueJeans by Verizon, GoTo og RingCentral skulle være lige om hjørnet.

Poly Studio X52 koster 38.200 kroner, og kan købes fra august.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

Farvel til iTunes på Windows

Asus med dobbelt-skærm er i Danmark

Se, dét kan man kalde harddisk-plads!

Praktisk Philips-skærm til hverdagsbrug

40 (!) nye AI-produkter fra Lenovo

Se, hvad Asus viste på CES

AI-computere og 3D-skærme

Ny tast på tastaturet!

Dell XPS-serien udvides

0
Scroll to Top