Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Dell lancerer to store XPS-bærbare

Redesignet XPS 15 samt helt ny XPS 17 med kæmpe skærm og ekstrem ydeevne.

Skrevet af / 20/05/2020 - 18:02
Dell lancerer to store XPS-bærbare

Den nye Dell XPS 17 er den mest kraftfulde XPS nogensinde. Samtidig er det den mindste 17″ laptop i verden. Den bærbare computer kommer med den næsten rammeløse InfinityEdge-skærm, hvilket betyder, at XPS 17 faktisk er mindre end 48% af de 15-tommers laptops, der findes på markedet i dag. Det er i hvert fald Dells påstand i en pressemeddelelse, vi netop har modtaget.

Heri oplyses det envidere, at XPS 17 kommer med 10. generation Intel Core-processorer, NVIDIA GeForce RTX 2060-grafikkort samt en batterilevetid på helt op til 19 timer.

Dell XPS 17. (Foto: Dell)

Den angiveligt helt ekstreme ydeevne sørger et avanceret termisk design for, som bl.a. består af Dell Dual Opposite Outlet-blæsere, der sikrer bedre luftstrøm og køling til de mest krævende opgaver.

Desuden kommer Dell XPS 17 med 3D-audio, der giver en “fordybende og autentisk lydoplevelse” samt et “holdbart, let design med elegant finish i aluminium og carbonfiber”.

Redesignet lillebror

Den redesignede XPS 15 er den mindre version af XPS 17. Den lidt mindre bærbare kommer ligeledes i et smalt design og er den mindste 15,6-tommer laptop i dens klasse, hævder Del.

Takket være den endnu større 16:10-skærm og opadvendte højtalere, sikrer XPS 15 en fordybende audiovisuel oplevelse, loves vi endvidere.

Dell XPS 15. (Foto: Dell)

XPS 15 kommer med 10. generation Intel Core-processorer, NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti-grafikkort (op til 65 GB) og helt op til 25 timers batterilevetid.

Skærmen kommer med den bedste billedteknologi (UHD+), med høj opløsning, præcis farvegengivelse og klarhed samt HDR. XPS 15 kommer ligeledes med Eyesafe-skærmteknologien, der reducerer skærmens skadelige blå lys uden at farverne forvrænges.

Pris og tilgængelighed

XPS 15 er tilgængelig i Danmark nu til en vejledende udsalgspris fra 16.990 kr. XPS 17 bliver tilgængelig i Danmark fra 11. juni, hvor vejledende udsalgspris bliver offentliggjort.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Glasklar PC-skærm med AI

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top