Search
Generic filters

Dell lancerer to store XPS-bærbare

Redesignet XPS 15 samt helt ny XPS 17 med kæmpe skærm og ekstrem ydeevne.

Den nye Dell XPS 17 er den mest kraftfulde XPS nogensinde. Samtidig er det den mindste 17″ laptop i verden. Den bærbare computer kommer med den næsten rammeløse InfinityEdge-skærm, hvilket betyder, at XPS 17 faktisk er mindre end 48% af de 15-tommers laptops, der findes på markedet i dag. Det er i hvert fald Dells påstand i en pressemeddelelse, vi netop har modtaget.

Heri oplyses det envidere, at XPS 17 kommer med 10. generation Intel Core-processorer, NVIDIA GeForce RTX 2060-grafikkort samt en batterilevetid på helt op til 19 timer.

Dell XPS 17. (Foto: Dell)

Den angiveligt helt ekstreme ydeevne sørger et avanceret termisk design for, som bl.a. består af Dell Dual Opposite Outlet-blæsere, der sikrer bedre luftstrøm og køling til de mest krævende opgaver.

Desuden kommer Dell XPS 17 med 3D-audio, der giver en “fordybende og autentisk lydoplevelse” samt et “holdbart, let design med elegant finish i aluminium og carbonfiber”.

Redesignet lillebror

Den redesignede XPS 15 er den mindre version af XPS 17. Den lidt mindre bærbare kommer ligeledes i et smalt design og er den mindste 15,6-tommer laptop i dens klasse, hævder Del.

Takket være den endnu større 16:10-skærm og opadvendte højtalere, sikrer XPS 15 en fordybende audiovisuel oplevelse, loves vi endvidere.

Dell XPS 15. (Foto: Dell)

XPS 15 kommer med 10. generation Intel Core-processorer, NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti-grafikkort (op til 65 GB) og helt op til 25 timers batterilevetid.

Skærmen kommer med den bedste billedteknologi (UHD+), med høj opløsning, præcis farvegengivelse og klarhed samt HDR. XPS 15 kommer ligeledes med Eyesafe-skærmteknologien, der reducerer skærmens skadelige blå lys uden at farverne forvrænges.

Pris og tilgængelighed

XPS 15 er tilgængelig i Danmark nu til en vejledende udsalgspris fra 16.990 kr. XPS 17 bliver tilgængelig i Danmark fra 11. juni, hvor vejledende udsalgspris bliver offentliggjort.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.
  Ud over Elite 85t giver Jabra aktiv støjreduktion til de eksisterende Elite 75t og Elite Active 75t.
  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.
  Med Netatmo Smart Video-dørklokke kan du se, hvem der ringer på, og tale med dem hvor som helst fra.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  HP Sprocket Select

  Vejl.pris 1099 kr Et uimodståeligt unødvendigt produkt

  ASUS ZenBook 14 UM425IA-PURE3

  Vejl.pris 9999 kr Luksuriøs minimalisme

  Acer ConceptD CP7 (CP7271K P)

  Vejl.pris 16000 kr Dyr og dejlig skærm til grafik og video

  MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

  Vejl.pris 10297 kr Til krævende spillere på budget
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.