Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Corsair One i500 – mini-PC i træ til krævende brugere

Corsairs sværvægtsmaskine til kreativt arbejde og gaming er forræderisk lille - og i næsten skandinavisk design.

Skrevet af / 07/05/2024 - 10:45
Corsair One i500 – mini-PC i træ til krævende brugere

Corsair er mest kendt for deres komponenter og tilbehør til PC-selvbyggere og gamere. Men de fremstiller også komplette PC’er. Og den helt nye Corsair One i500 ligner en ulv i lette, lyse fåreklæder.

Corsair One i500 er mest beregnet til indholdsskabere, AI-professionelle – og gamere. Og i hvert fald for folk med midler og vilje til at betale lidt ekstra. Bag det lette design gemmer der nemlig sig muligheden for særdeles seriøs hardware. PC’en kan leveres med (op til) Nvidia GeForce RTX 4090-grafikkort og Intel Core i9-14900K-processor. Begge med vandkøling.

Maskinen kan tilpasses med op til 192 GB DDR5-hukommelse og 24 TB lagerplads for at løfte kreative opgaver og spiloplevelser. Konfiguratoren giver også mulighed for at tilføje capture-kort, netværkskort, lydkort, USB-udvidelseskort og meget mere.

(Foto: Corsair)

Det ydre på Corsair One i500 står i kontrast til det barske indre. Fronten på den kompakte skrivebords-PC er i ægte (selvfølgelig FSC-bæredygtigheds-certificeret) træ. Der er to træsorter at vælge mellem. Det ser rigtig lækkert ud, så heller ikke her er der noget kompromis. For man kan godt få det hele på én gang. Bare man betaler nok.

Corsair One i500 fås i to træsorter. Hvilke er ikke nævnt, men det kunne være wenge og bambus. (Foto: Corsair)

Pris og tilgængelighed

Corsair One i500 kan købes nu. Og prisen med Intel Core i9-14900K, 64 GB DDR5, 2TB lager og Nvidia GeForce RTX 4090-grafik er EUR 5.400. Svarende til lige over 41.000 kroner.

Mere info: Corsair

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Små og stærke PC'er i grønt look

Har du lyst til en hurtigere computer?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

AOC bliver seriøse

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Lyd & Billede
Scroll to Top