Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Computerskærme med indbygget kamera og højttalere

Hjemmekontor eller udekontor? Philips’ computerskærme har indbygget lyd og kamera.

Skrevet af / 11/06/2022 - 15:18
Computerskærme med indbygget kamera og højttalere

Philips lancerer to nye skærme i 5000-serien, nemlig 24E1N5300HE og 27E1N5600HE.

De har begge indbygget konferencekamera og højttalere for at gøre et rent computerbord mere opnåeligt, uanset om man sidder på hjemmekontor eller har brug for en skærm på arbejdet.

Kameraet har indbygget understøttelse af Windows Hello, hvilket betyder, at man kan bruge ansigtsgenkendelse i stedet for adgangskoder til forskellige hjemmesider og apps.

Philips 27E1N5600HE 2 scaled 1 scaled 1
(Foto: Philips)

LowBlue-indstilling

Hvis man arbejder meget om aftenen, er det rart, at skærmene også har indbygget LowBlue-tilstand, da den blå farve fra LCD-panelet belaster øjnene mere end de andre primærfarver. Ved at reducere den blå farve bliver det mere behageligt at sidde foran skærmen i længere tid ad gangen. Især om aftenen.

Læs også Seriøs skærm til hjemmekontoret Billedbehandling kræver en ordentlig skærm. Philips beviser, at den ikke behøver at være dyr for at være kanongod.

Skærmene har en separat knap til EasySelect-menuen, som gør det hurtigere og nemmere at justere skærmen. Der er også et integreret kabelhåndteringssystem, så man undgår kabelrod på skrivebordet. Snubletråde for kaffekoppen er det sidste, man ønsker, når man arbejder!

Philips 27E1N5600HE 24E1N5300HE stand scaled 1 scaled 1
Skærmene kan vippes og drejes på standeren. (Foto: Philips)

Fleksibel stander

Skærmene er monteret på en fleksibel stander, der kan vippes, drejes og justeres i højden. Man kan endda dreje dem til lodret position.

Det, der adskiller de to skærme fra hinanden, er størrelsen og opløsningen. 24E1N5300HE måler 24 tommer diagonalt og har Full HD-opløsning på 1920 x 1080, mens 27E1N5600HE måler 27 tommer og har QHD-opløsning (2560 x 1440).

Philips 27E1N5600HE scaled 1 scaled 1
(Foto: Philips)

Priser og tilgængelighed

Begge skærme kommer til salg midt i juni og koster henholdsvis 2.369 kroner (24E1N5300HE) og 3.269 kroner (27E1N5600HE).

Mere info: philips.dk

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populær bar får efterfølger

Ingen M4 til stationære Mac'er i år

Nu kommer de hurtige, intelligente PC'er

Dell Inspiron: Fleksible laptops til skrivebordet

Små og stærke PC'er i grønt look

Har du lyst til en hurtigere computer?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

AOC bliver seriøse

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

Scroll to Top