TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Computerskærme med indbygget kamera og højttalere

Hjemmekontor eller udekontor? Philips’ computerskærme har indbygget lyd og kamera.

forfatter
Publiceret 11/06/2022 - 15:18

Philips lancerer to nye skærme i 5000-serien, nemlig 24E1N5300HE og 27E1N5600HE.

De har begge indbygget konferencekamera og højttalere for at gøre et rent computerbord mere opnåeligt, uanset om man sidder på hjemmekontor eller har brug for en skærm på arbejdet.

Kameraet har indbygget understøttelse af Windows Hello, hvilket betyder, at man kan bruge ansigtsgenkendelse i stedet for adgangskoder til forskellige hjemmesider og apps.

Philips 27E1N5600HE 2 scaled 1 scaled 1
(Foto: Philips)

LowBlue-indstilling

Hvis man arbejder meget om aftenen, er det rart, at skærmene også har indbygget LowBlue-tilstand, da den blå farve fra LCD-panelet belaster øjnene mere end de andre primærfarver. Ved at reducere den blå farve bliver det mere behageligt at sidde foran skærmen i længere tid ad gangen. Især om aftenen.

Læs også Seriøs skærm til hjemmekontoret Billedbehandling kræver en ordentlig skærm. Philips beviser, at den ikke behøver at være dyr for at være kanongod.
Philips 288E2A front

Skærmene har en separat knap til EasySelect-menuen, som gør det hurtigere og nemmere at justere skærmen. Der er også et integreret kabelhåndteringssystem, så man undgår kabelrod på skrivebordet. Snubletråde for kaffekoppen er det sidste, man ønsker, når man arbejder!

Philips 27E1N5600HE 24E1N5300HE stand scaled 1 scaled 1
Skærmene kan vippes og drejes på standeren. (Foto: Philips)

Fleksibel stander

Skærmene er monteret på en fleksibel stander, der kan vippes, drejes og justeres i højden. Man kan endda dreje dem til lodret position.

Det, der adskiller de to skærme fra hinanden, er størrelsen og opløsningen. 24E1N5300HE måler 24 tommer diagonalt og har Full HD-opløsning på 1920 x 1080, mens 27E1N5600HE måler 27 tommer og har QHD-opløsning (2560 x 1440).

Philips 27E1N5600HE scaled 1 scaled 1
(Foto: Philips)

Priser og tilgængelighed

Begge skærme kommer til salg midt i juni og koster henholdsvis 2.369 kroner (24E1N5300HE) og 3.269 kroner (27E1N5600HE).

Mere info: philips.dk

Annonce
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv en kommentar

Nej, USA forbyder IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheders fokus er på at stoppe salget af telekommunikationsudstyr og overvågningsteknologi fra fem navngivne kinesiske virksomheder.
Smæk på skærmen hos MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mere? Acer Swift 5 ligner og opfører sig som et direktørlegetøj. Men den koster så lidt, at de fleste kan være med.
Få den gamle PC på det hurtige net Netgear AXE3000 giver simpel adgang til det lynhurtige Wi-FI 6E med en USB 3.0-adapter.
Musestille fra Trust Hvis du - eller dine omgivelser - er generet af klaprende taster og klikkende museknapper, så har Trust et stilfærdigt bud.
Certificeret af Google Meet Kommunikationsfirmaet Poly meddeler nu, at deres videobar-serie Studio X vil være de første Android-baserede videoenheder nogensinde, som modtager certificering til Google Meet.
Følg Lyd & Billede