TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Asus lancerer ProArt Studiobook 16 og Pro 16

Lader de profesionelle brugere vælge mellem AMD Ryzen 5000-serien eller Intel Xeon/Core i9.

forfatter
Publiceret 02/09/2021 - 17:59

Asus har i dag præsenteret ProArt Studiobook 16 OLED og ProArt Studiobook Pro 16 OLED.

Studiobook 16/Pro 16 OLED vil kunne findes med enten AMD Ryzen 5000-serien eller Intel Xeon/Core i9-processorer afhængigt af konfiguration. Multi-threaded processorer er velegnede til fotorealistisk gengivelse, visualisering, simulering eller analyse-applikationer.

Studiobook Pro 16 OLED kommer med op til NVIDIA RTX A5000, der kan håndtere komplekse CAD-modeller, 3D -produktdesign eller videoredigering i høj opløsning.

Studiobook 16 OLED er udstyret med op til GeForce RTX 3070. Begge modeller anvender NVIDIA Studio-drivere.

Asus Dial er i øjeblikket kompatibel med fire Adobe-applikationer; Photoshop, Premiere Pro, Photoshop Lightroom Classic og After Effects. (Foto: Asus)

16″ OLED og Asus Dial

Begge bærbare kommer med 16″ 4K OLED HDR 16:10 550 nit skærme, der giver et udvidet visuelt arbejdsområde. Asus forsikrer, at skærmene er perfekte til farvefølsomme 2D- og 3D-applikationer med en 100 % DCI-P3 farveskala, Pantone-validerede og Calman-verificerede certificeringer sammen med fabrikskalibreret Delta-E <2 farvenøjagtighed og VESA DisplayHDR 500 True Black akkreditering til et kontrastforhold på 1.000.000:1.

Begge modeller har også dobbelte PCIe SSD’er, op til 64 GB 3200 MHz DDR4 RAM og USB-A/C 3.2 Gen 2, HDMI 2.1 og en SD Express 7.0 kortlæser.

Begge modeller kommer med Asus Dial, der er et fysisk roterende kontrolinstrument. Det er designet til at give brugeren mulighed for at interagere med kreative apps på den mest naturlige og intuitive måde og er bl.a. beregnet til at give mest mulig fingerspidsfølelse over parametre i kompatible Adobe-applikationer.

Asus ProArt Studiobook 16 og Pro 16 er drevet af AMD’s eller Intels absolut bedste processorer afhængigt af konfigurationen. Der er to SO-DIMM-slots, der rummer op til 64 GB 3200 MHz DDR4 RAM. (Foto: Asus)

Blæser og køling

Professionel 3D-grafikprocessorkraft leveres af op til en NVIDIA RTX A5000 eller NVIDIA GeForce RTX 3070 baseret på Ampere-arkitekturen, NVIDIAs anden generation af RTX -teknologi.

Asus’ nye IceCool Pro-kølesystem gør det endvidere muligt for CPU’en at køre komfortabelt med 135 watt total TDP (50 W CPU og 85 W GPU) i ”Performance mode” – uden throttling.

Kølesystemet har dual 102-aerofoil blade fans, verdens første bærbare fans til at bruge over 100 blades. De slanke aerofoil-blades er fremstillet af side-chain liquid crystal epoxy polymer (SLCEP). Det 3D-buede design øger luftstrømmen med 16 %. Seks varmeledninger og syv intelligente sensorer sikrer optimal køleeffekt, samtidig med at alt er stille – under 40 dBA i normal tilstand.

Tilgængelighed

ASUS ProArt Studiobook 16 OLED og ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED vil være tilgængelige på markedet i Norden i løbet af fjerde kvartal 2021. Prisen kender vi endnu ikke.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dell-PC'er til hverdagsbehov Fornuft og genbrugsmaterialer er kodeordet for de nye Dell Inspiron-modeller til hjemmekontor og rygsæk.
Dell XPS med større minimalisme 2022-generationen af ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 gange længere ind til benet.
Mekanisk tastatur til kreative Den nye MX Master 3S-mus, det nye MX mekaniske trådløse tastatur og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastatur skal hjælpe avancerede digitale skabere.
Dell-PC'er til fleksibelt arbejde Dell satser på den såkaldte hybride arbejdsplads - hvor man ikke kun arbejder på kontoret, men hvorsomhelst.
Smart kamera til møderummet Det er slut med at gemme sig for kameraet, når det holdes videomøder.
Jabras webcam er både smukt og klogt Jabra Panacast 20 giver de hidtil bedste billeder, vi har set til prisen. Og det er ekstra plus, at det nærmest er elegant.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend