Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Apple lancerer MacBook Air med 15-tommers skærm

Apples populære letvægtsbærbare Air-model vokser nu til fuld størrelse.

Skrevet af / 05/06/2023 - 21:17
Apple lancerer MacBook Air med 15-tommers skærm

MacBook Air har længe været en perfekt introduktion til Apple-universet. Da den fik M2-processoren, var den ikke engang langsom længere. Den er derfor blevet en perfekt rejsekammerat til forretningsrejser, hvor man vil have en let bærbar, som stadig kan klare arbejdet.

MacBook Air 15″ kommer i fire farver (Screenshot: L&B).

Men som vi alle ved, er det ikke sjovt at arbejde på en 13-tommers skærm, især ikke hvis man forsøger at få plads til flere vinduer på skærmen på én gang. Det er derfor, nogle mennesker har holdt fast i deres Pro-maskiner, selvom de måske ikke engang har brug for alle kræfterne, og har været nødt til at leve med den ekstra vægt.

Endelig en MadBook Air med stor skærm. (Skærmbillede)

På WWDC-konferencen i Californien her til aften lancerede Apple en 15-tommer version af MacBook Air. Det giver ydeevne, skærmstørrelse og lav vægt i en enkelt maskine. En velkommen ændring for alle, der ikke behøver at betale for en Pro-maskine, bare fordi de vil have en større skærm.

Den tyndeste 15-tommer? (Skærmbillede)

Det siges, at det er verdens tyndeste 15-tommer laptop på 11,5 millimeter, og med 1,5 kg er den ikke ligefrem tung. Alligevel har den en imponerende batterilevetid på 18 timer. Opladningen foregår fint nok med det dejlige magnetiske Magsafe-stik. Der er ikke brug for nogen blæser, så den er helt lydløs. Det er godt, for med 6 indbyggede højttalere forventer vi, at den, ligesom Pro-modellerne, har overraskende god lyd.

To USB-C-porte, hovedtelefonudgang og Magsafe-opladning (skærmbillede).

Skærmen er 15,3 tommer med 1 milliard farver og en lysstyrke på op til 500 nits. M2-processoren gør den op til 12 gange hurtigere end tidligere Intel-baserede Macbook Air-modeller. Det er en 8-kernet processor med en 10-kernet grafikprocessor. Du kan få op til 24 gigabyte hukommelse og maksimalt 2 terabyte lagerplads.

BDe nye MacBooks kan bestilles fra i dag og vil blive leveret fra den 13. juni. MacBook Air 15″ med M2 starter ved 12.499 kr. MacBook Air 13 med M2 koster fra 10.499 kr. MacBook Air 13 med M1 koster 9.399 kr.

Apple MacBook Air 13,6” M2 (2022)

En hurtig overhaling

Apples ultrabook har fået nyt design og en vitaminindsprøjtning, der vil noget.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Krig på AI-processorer

Asus går all-in på AI

Google skal lave AR-briller

ICQ-chat lukker ned

Copilot+ et "mareridt for privatlivets fred"

Populær bar får efterfølger

Ingen M4 til stationære Mac'er i år

Nu kommer de hurtige, intelligente PC'er

Dell Inspiron: Fleksible laptops til skrivebordet

Små og stærke PC'er i grønt look

Har du lyst til en hurtigere computer?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

Scroll to Top