TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Adobe Premiere Pro bliver hurtigere

Nu bliver det nemmere at få sangen i sync med videoen.

forfatter
Publiceret 13/02/2022 - 18:17

Adobe Premiere Pro er et kraftfuldt videoredigeringsværktøj – måske ikke det hurtigste, men netop dét gør Adobe noget ved nu.

Hvis man skal redigere en video og f.eks. få en sang til at passe perfekt med timingen på en dans, har det tidligere været et møjsommeligt arbejde. I den nye opdatering til Premiere Pro 22.1.1 kan man endelig bruge kunstig intelligens (Adobe Sensei) i Remix for Premiere Pro, som analyserer sangen og genererer et nyt miks, hvor timingen stemmer med dansen i videoen.

Det tog lang tid før, men nu kan det gøres på få sekunder.

media 1aa53ba3228713f47fb42314c4a9a3b6988f47385.jpeg

Tale til tekst er også blevet tre gange hurtigere, ligesom eksporten af optagelser. Nu går eksporten af 10 bit 420-video i HEVC (H.265) op til ti gange hurtigere end i Premiere Pro 22.2.

Man får også GPU-acceleration af Linear Wipe og Block Dissolve-effekter.

Du kan læse mere og downloade den nyeste version af Premiere Pro her.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Skærmen er det bedste ved den HP’s luksusflyder har en lækker UHD+ skærm, der vil glæde grafikere. Men kræfterne står ikke mål med prisen.
Broadcast-studie til skrivebordet Har du en youtuber, twitcher eller podcaster i maven, kan Razers hybride lydmikser samle trådene.
Philips lover superfarver med deres første OLED PC-skærm Philips Momentum 8000 er en 27 tommers 4K-monitor med OLED-panel og perfekt sortniveau, og vi bliver lovet exceptionelle farver.
Slanke syvere fra Lenovo Lenovo Yoga 7 fås i så mange udgaver, at der stort set er en til enhver situation.
Gennemfornuftig PC til studier og arbejde Den nyeste MateBook-udgave er en mindre designskarp og mere praktisk arbejdshest til tasken.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend