Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Prisvenligt Logitech-webcam

Logitech Brio 300 er et økonomisk webcam, der giver bedre kvalitet på Zoom og Teams end computerens indbyggede kamera.

Skrevet af / 22/01/2023 - 11:00
Prisvenligt Logitech-webcam

En af de ting, som vi lærte af corona-pandemien, var at holde videomøder. Vi lærte også, at det indbyggede kamera i de fleste bærbare computere ikke er opgaven voksen!

Logitech Brio 300 er et bud på et forbedring af dit udseende (på Zoom og Teams altså!), der ikke koster alverden. Kameraet har USB-C-tilslutning, Full HD 1080p-opløsning, automatisk lyskorrektion og en støjreducerende mikrofon.

Vi udspurgte mere end 3.000 brugere med hjemmearbejdsplads, og fandt ud af, at de fleste kæmper med dårlige lysforhold, lidet flatterende kameravinkler og lyd i lav kvalitet. Brio 300-seriens webkameraer er perfekte til at forbedre deres videomødeoplevelser betydeligt,” siger Scott Wharton, general manager for Logitech B2B.

De fleste webcams er meget lidt elegante. Logitech Brio 300 har – om ikke andet – et design, der er andeledes end hovedparten. Kameraet fås i hvid, sort og en kulør, der benævnes rosa, men er fuldkommen samme farve som jordbæris. Kameraerne er fremstillet delvist af genbrugsplast.

Brio 300_Brio305_Off White_right_open_mount_W High_Resolution_PNG-Brio 300 Off White Qtr Right Closed Mount W Brio 300_Brio305_Graphite_right_open_mount_G High_Resolution_PNG-Brio 300Graphite Qtr Right Closed Mount G Brio 300_Brio305_Rose_right_open_mount_P High_Resolution_PNG-Brio 300 Rose Qtr Right Closed Mount P
<
>
Logitech Brio 300 fås i hvid, sort og lyserød. (Foto: Logitech)

Prise og tilgængelighed
Logitech Brio 300 kan købes nu, og koster 599 kroner.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Power åbner butikker i Sverige

Vær skarpe til mødet

Bedre videomøder billigt

80" billede fra 1 cm afstand

Nye MacBooks og Mac mini'er med nye, kraftigere M2-processorer

Ny mobil til folk med slips

Scroll to Top