Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nyt system til hybridarbejde fra HP

HP Presence er navnet på et system til møde mellem fjernarbejdere, hjemmearbejdere og folk i hovedkvarteret.

Skrevet af / 27/10/2021 - 14:56
Nyt system til hybridarbejde fra HP

Selv om tiden med coronanedlukkede arbejdspladser i denne omgang er slut, bliver kontoret aldrig det samme igen. Vi har fundet ud af, at meget arbejde lige så godt kan udføres hjemmefra eller måske fra kontorfællesskabet henne om hjørnet, frem for at bruge tid på motorvejen.

HP Presence er navnet på et nyt og ret ambitiøst mødesystem til den såkaldte hybride arbejdsplads. HP Presence-løsninger er skalerbare og kan kombineres med hardware og services, til mødelokaler af enhver størrelse.

Det hybride arbejdsliv er kommet for at blive, men den teknologi, der var før COVID-19, kan ikke leve op til de nye måder, folk arbejder på. Uden den rigtige teknologi bliver folk ikke hørt, og i sidste ende betyder det, at ideer går tabt. Alle stemmer fortjener at blive hørt – uanset om de sidder i et mødelokale eller ved deres køkkenbord,” siger Andy Rhodes, Global Chef for Kommercielle systemer hos HP Inc.

HP Presence-løsninger leveres i sæt af forskellige størrelser. Hvert sæt indeholder en HP Presence Mini PC, et HP Presence Control Center, farvekodede kabler og monteringsudstyr. Andre komponenter kan være interaktive buet touch-skærme, 4K-kamera, justerbar belysning med mere.

HP Prescence kan købes til foråret. Priserne er ikke oplyst endnu.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

Farvel til iTunes på Windows

Asus med dobbelt-skærm er i Danmark

Se, dét kan man kalde harddisk-plads!

Praktisk Philips-skærm til hverdagsbrug

40 (!) nye AI-produkter fra Lenovo

Se, hvad Asus viste på CES

AI-computere og 3D-skærme

Ny tast på tastaturet!

Dell XPS-serien udvides

Alle de nye Intel Ultra-PC'er

0
Scroll to Top