TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nyt system til hybridarbejde fra HP

HP Presence er navnet på et system til møde mellem fjernarbejdere, hjemmearbejdere og folk i hovedkvarteret.

forfatter
Publiceret 27/10/2021 - 14:56

Selv om tiden med coronanedlukkede arbejdspladser i denne omgang er slut, bliver kontoret aldrig det samme igen. Vi har fundet ud af, at meget arbejde lige så godt kan udføres hjemmefra eller måske fra kontorfællesskabet henne om hjørnet, frem for at bruge tid på motorvejen.

HP Presence er navnet på et nyt og ret ambitiøst mødesystem til den såkaldte hybride arbejdsplads. HP Presence-løsninger er skalerbare og kan kombineres med hardware og services, til mødelokaler af enhver størrelse.

Det hybride arbejdsliv er kommet for at blive, men den teknologi, der var før COVID-19, kan ikke leve op til de nye måder, folk arbejder på. Uden den rigtige teknologi bliver folk ikke hørt, og i sidste ende betyder det, at ideer går tabt. Alle stemmer fortjener at blive hørt – uanset om de sidder i et mødelokale eller ved deres køkkenbord,” siger Andy Rhodes, Global Chef for Kommercielle systemer hos HP Inc.

HP Presence-løsninger leveres i sæt af forskellige størrelser. Hvert sæt indeholder en HP Presence Mini PC, et HP Presence Control Center, farvekodede kabler og monteringsudstyr. Andre komponenter kan være interaktive buet touch-skærme, 4K-kamera, justerbar belysning med mere.

HP Prescence kan købes til foråret. Priserne er ikke oplyst endnu.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dell-PC'er til hverdagsbehov Fornuft og genbrugsmaterialer er kodeordene for de nye Dell Inspiron-modeller til hjemmekontor og rygsæk.
Dell XPS med større minimalisme 2022-generationen af ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 gange længere ind til benet.
Mekanisk tastatur til kreative Den nye MX Master 3S-mus, det nye MX mekaniske trådløse tastatur og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastatur skal hjælpe avancerede digitale skabere.
Dell-PC'er til fleksibelt arbejde Dell satser på den såkaldte hybride arbejdsplads - hvor man ikke kun arbejder på kontoret, men hvorsomhelst.
Smart kamera til møderummet Det er slut med at gemme sig for kameraet, når det holdes videomøder.
Jabras webcam er både smukt og klogt Jabra Panacast 20 giver de hidtil bedste billeder, vi har set til prisen. Og det er ekstra plus, at det nærmest er elegant.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend