Bil & Mobilitet Computer Fitness Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nyt 4K USB-kamera fra EPOS

EPOS Expand Vision 1M er et møderumskamera i 4K, der får alle deltagerne til at stå klart.

Skrevet af / 02/02/2023 - 11:40
Nyt 4K USB-kamera fra EPOS

Hjemmekontor og såkaldt hybridarbejde kan spare en masse tid, hvor man i stedet for totaloplevelsen i motorvejskøen på vej til og fra kontoret kan bruge tiden mellem møderne på faktisk at udrette noget.

Desværre kan billedkvaliteten gøre det til en udfordring at følge med i møderne hjemme ved skærmen. Det lover EPOS at gøre noget ved med deres nye 4K USB-kamera til små og mellemstore mødelokaler, kaldet Expand Vision 1M.

Kameraet er i bredformat og har 8X digital zoom og såkaldt intelligent billedindramning, som justeres dynamisk baseret på antal deltagere, så man får mere af kollegerne på skærmen – og mindre af væggene i lokalet.

Pris og tilgængelighed
EPOS Expand Vision 1M kan købes fra marts 2023, og prisen er 5.199 kroner.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Den bedste budget-streamer

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Scroll to Top