TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Bekvem snak med frie hænder

BlueParrott M300-XT giver op til 15 timers snak, og reducerer støj fra omgivelserne med 80 procent.

forfatter
Publiceret 27/03/2021 - 10:00

Hvis du har brug for at være forbundet, mens du er på farten eller går omkring på kontoret, kan et hovdsæt af øresnegletypen være en mere praktisk løsning end trådløse hovedtelefoner. BlueParrott, som er søsterselskab til Jabra, har lanceret det støjreducerende M300-XT Bluetooth-headset.

Hvad enten man er chauffør, arbejder i hjemmeplejen, i detailhandlen eller er almindelig kontorrotte, giver et Bluetooth mono-headset mulighed for at kommunikere med frie hænder. Det vejer blot 20 g, og med sine to mikrofoner reduceres støj fra omgivelserne op til 80 procent. Der er en trådløs rækkevidde på op til 100 m og op til 14 timers taletid på en enkelt opladning. M300-XT er IP54-certificeret, så det tåler at være med overalt.

Pris og tilgængelighed

BlueParrott M300-XT kan købes nu, og prisen er 799 kroner.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kom i centrum på mødet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 at sætte dig i centrum på ...Zoom.
Kreative superkræfter Der er ikke sparet på noget som helst i MSI Creator Z17. Det kan mærkes på prisen.
Integreret arbejdshest til kontoret Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbejdsstation til (hjemme)kontoret, der lover at være både stærk og intelligent.
Ud af mørket Er du træt af billedstøj og matte, udtværede farver, så er Logitech Litra Glow et billigt bud på løsningen.
Dell-PC'er til hverdagsbehov Fornuft og genbrugsmaterialer er kodeordene for de nye Dell Inspiron-modeller til hjemmekontor og rygsæk.
Dell XPS med større minimalisme 2022-generationen af ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 gange længere ind til benet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend